Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Battlefield 3 Görev TAKILIYOR (Oyun Donmuyor)

Battlefield 3 Görev TAKILIYOR (Oyun Donmuyor)
0
173

Similar threads

arkadaşlar dün battlefield 3 premium edition aldım evde kurdugumda sagdece battlefield 3 limited edition kuruldu ve oyun bütün güncellemelerini 5 gb kadar sanırım indirdi sorunsuz bir şekilde bf3 de mp ye girip oynaya biliyorum fakat premium u nerden ve nasıl kurucagımı bilmiyorum origin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Arkadaslar yeni pc topladım 1 ay oluyor toplayalı özellikleri cok iyi sistem şu ASUS M5A97 AMD 970 AM3+ DDR32133 Anakart AMD Phenom II X4 970 3500MHz Soket AM3 İşlemci SAPPHIRE Radeon HD6950 1 GB GDDR5 256Bit Ekran Kartı ( çift fanlı) Geil Enhance Corsa 8GB 1600MHz CL9 Dual Channel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Sa Arkadaşlar Ben aslında battlefield 4 oynıcaktım ama ondada donma sorunum vardı sisteminn yetmio dediler battlefield 3 e geç dediler heer neyse şimdi bn battlefield 3 oynarken en ufak bi kasma fln olmuyor ama 510 dk sonra oyun donuyor sonra görev yöneticisi ile kapatıyorum Bu sorunu nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Merhaba arkadaşlarBen geçen günlerde Battlefield 3'ü indirdimOyunda ses sorunu oluyorduSes yankı yapar gibi tekrar geliyorduBiraz araştırdımOyun açıkken görev yöneticisinden benzeşmeyi ayarlama ile ilgili bir şeyler vardıBenim bilgisayarım 2 çekirdek olduğu için CPU 1 i seçmiştimAma oyun sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
arkadaşlar ben şimdi netten 40 tlye battlefield 3 key aldım güvenilir siteden origin den aldım indirması baya sürdü bnm pc acer aspire 5742G can you run it de çalıştırır yazıyor : oyuna girmeye çalışıyorum ütlü türlü hataar oluyor pc y format ataacktık fatherım fabrika ayarlarına geri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,497Konular
981,983Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt