Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Battlefield 3 Yardım

Battlefield 3 Yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Beyler ben battlefield 3 Cd key alıcam ama standart edition ve limited edition var LE daha iyiymiş standart editionda helikopter araba falanmı yok anlatırmısınız bide bilgisiyarda battlefield 3 yüklü cd keyi alıcam aktive etcem oyun yüklü sorun çıkmasın ?

Similar threads

Arkadaşlar bugün g2a dan battlefield 3 Origin CD key global aldım Originde keyi girdikten sonra Battlefield 3 Limited Edition olarak bana geldi benım anlamadığım yer bu battlefield 3 ün bi ek paketimi yoksa bf 3 ün kendisimi tam anlıyamadım
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
arkadaşlar dün battlefield 3 premium edition aldım evde kurdugumda sagdece battlefield 3 limited edition kuruldu ve oyun bütün güncellemelerini 5 gb kadar sanırım indirdi sorunsuz bir şekilde bf3 de mp ye girip oynaya biliyorum fakat premium u nerden ve nasıl kurucagımı bilmiyorum origin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Merhaba arkadaşlar Ben Battlefield 4 alıcam yarın ve Online olarak oynayacam Battlelog sitesinden online oynanılıyormuş videolarınıda izledim cok eğlenceli gözüküyor Problemim şudur Sistemimde yetersiz birşey varmıdır onu düşünüyorum ve size sistemimin bilgilerinin Resimlerini atıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
imagesbattlefield3oyuninceleme5b0a272309dbb battlefield 3 beta battlefield 3 oyun inceleme Battlefield 3 28 Ekim de cıkacak Battlefield 3 Limited Edition ozel surumu Milyonların sabırsızlıkla beklediği Battlefield 3 Limited Edition oyununun ozel surumune on sipariş ile Saturn...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
battlefield 3 beta battlefield 3 oyun inceleme Battlefield 3 28 Ekim de çıkacak Battlefield 3 Limited Edition özel sürümü Milyonların sabırsızlıkla beklediği Battlefield 3 Limited Edition oyununun özel sürümüne ön sipariş ile Saturn mağazalarından sahip olabileceksiniz Oyun tutkunlarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,505Konular
982,721Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt