Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Battlefield bad company 2 fare ( mouse) Sorunu

Battlefield bad company 2 fare ( mouse) Sorunu
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Battlefield bad company 2 mouse problem

Battlefield bad company 2 oyunu acıyorum ilk bolumde mouse calışmıyor?

Battlefield bad company 2 oyunun simgesini kopyaladığınız dosyanın icindeki tex dosyaları dahil hepsini kopyala duzeliyoroyunun olduğu dizinin icerisine kopyalarsanız

imagesbattlefieldbadcompany2faremousesorunu5ae935c8d6220

sorun cozulecektir

Similar threads

Battlefield bad company 2 mouse problem Battlefield bad company 2 oyunu açıyorum ilk bölümde mouse çalışmıyor? Battlefield bad company 2 oyunun simgesini kopyaladığınız dosyanın içindeki tex dosyaları dahil hepsini kopyala düzeliyoroyunun olduğu dizinin içerisine kopyalarsanız sorun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
DICE, bugün Bad Company ile aynı grafik motorunu kullanacak 2 Dünya Savaşı konulu yeni oyunu Battlefield 1943'ü duyurdu PS3 ve Xbox 360 sahipleri online servisleri sayesinde oyunu satın alabilecekler, bir diğer sevindirici haber ise evet oyun PC için de geliyor Geçtiğimiz gün duyurduğumuz Bad...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
beyler oyuna giriorum bir ses gelior sora ekran siyah ve tek mause gözküor başka sesde gelmior öle duruyorEkran kartından kaynaklanır diyorlar ama benim ekran kartım Nvidia GeForce 9400 GT 1 Gb Ram 3 Gb İşlemci de uyuyor Bunun oyunu kaldırması lasım deriver güncellemeside yap ondanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Beyler yardm Battlefield bad company 2 oynayan varsa yardım lütfen ben şimdi oyuna giriş yapıyorum server browserden açılırken birden ekran kararıyo ve notice hatası alıyorum lütfen yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Battlefield: Bad Company 2 Bonus silahlar: Multiplayermenusune gidin ve UnlockablesBolumune yazin try4ndrunf0rcov3r M60 Makineli T?fek your3mynextt4rget QBU88 Sniper Rifle cov3r1ngthecorn3r Uzi kullanin arkadaslar
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt