Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Battlefield Play4free Hata

Battlefield Play4free Hata
0
178

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Battlefield Play4free actığımda hata alıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Cevap: Battlefield Play4free Hata

Bu hata sistem hatasıdır Hatanın tek cozumu oyunu guvenilir bir yerden indirip tekrar kurmaktır

Similar threads

Battlefield Play4free açtığımda hata alıyorum tezgâhtar olabilir misiniz? Cevap: Battlefield Play4free Hata Bu hata sistem hatasıdır Hatanın tek çözümü oyunu güvenilir bir yerden indirip her yerde kurmaktır *
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Ölüm ile yaşam arasındaki ince bir çizgide, tankların, helikopterlerin olduğu mükemmel bir savaş atmosferi… Nedense Battlefield serisi, bu atmosferi sunduğu için benim gönlümde her zaman farklı bir yere sahip olmuştur Daha çok savaş simülasyonuna kayan yapısıyla kendine güçlü bir kitle edinen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Multiplayer oyunlar benim için hep uzaktan baktığım yapımlar oldu. Hem ciddi yeteneksizim hem de ilerlediğimi hissedemiyorum bu oyunlarda. Ama söz konusu Battlefield oyunları olunca işler birden değişiyor. Neden bilmiyorum, "Sadece Battlefield'da" anlarını yakalamaya çalıştığım için mi, Sıhhiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Merhabalar Herkese İyi Akşamlar; Ben sizden bir şey rica ediyorum, lütfen bildiklerinizi benimle paylaşınız Bu arada benim sorunum şudur; Ben Revive Launcher adlı bir uygulama yükledim Bu uygulama neye mi? Yarıyor Bu uygulama Battlefield 2 Battlefield 2142'yi Single Player ve Multi Player...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
“Battlefield serisi köklerine dönüyor.” Bu sloganla birlikte, duyurulan Battlefield 5, aslında Battlefield V desek daha sahih olur, oyunseverleri 2. yerküre savaşına geri götürüyor. EA, yeni Battlefield oyununun isminin Batllefield V olacağını duyurduğu günden itibaren, bu V harfi başları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,497Konular
982,018Mesajlar
30,001Kullanıcılar
juhjhbjnSon üye
Üst Alt