Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bavyera pastası

Bavyera pastası
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
5 yaprak jelatin
5 su bardağı süt
25 yemek kaşığı un
6 yumurta sarısı
200 ml krema
1 su bardağı toz şeker
120 g bitter çikolata
120 g beyaz çikolata
Bavyera pastası hazırlanışı
Jelatini soğuk suda eritin Süt, un, yumurta sarılarını ve toz şekeri geniş bir kapta karıştırın Ocağa alıp kaynayıncaya kadar bir tahta kaşık yardımıyla karıştırarak pişirin Soğuk suda yumuşattığınız jelatini ekleyip karıştırın Karışımı ocaktan alarak kremayı ilave edin Harcı ikiye bölüp geniş kaselere alın Birine rendelediğiniz bitter çikolatayı, diğerine de rendelediğiniz beyaz çikolatayı ekleyip karıştırın Soğuduktan sonra dondurucuya alarak 20 dakika bekletin Kelepçeli yuvarlak bir kalıbın tabanını streç film ile kaplayın Üzerine beyaz çikolatalı karışımı dökün Bitter çikolatalı karışımın da yarısını üzerine dökün ve tekrar dondurucuya alın Çikolata donmaya başlayınca dondurucudan çıkartıp kalan yarısını dökün Tekrar dondurucuya alarak en az 23 saat daha bekletip üzerini çikolata rendesiyle süsleyerek servis yapın

 
858,498Konular
982,060Mesajlar
30,044Kullanıcılar
Üst Alt