Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bay Doğru - Gulben Ergen..

Bay Doğru - Gulben Ergen..
0
157

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bir defa aşktan soğuyunca muhtemelen cok zor
Bir daha sevmek istemiyorsun
Hele senle aşk değil bu cok kurallı bir okul
Sevmedikce kaytarıyorsun

Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış
Sanki herşey sana kalmış, dunya istediğin kadarmış
Yok mu bu işte bir yanlış, herkes ellerinden kaymış
Yalnız tahtında otur dur o zaman

Şimdi beni onlardan ayır o zaman

Bir ara kendine gelince yalanı durdur
Aklındakinden kacıyorsun
Sevdiğini soylemekte cok guzel huydur
Gecikince kayboluyorsun

Yalnız tahtında otur dur o zaman

Şimdi beni onlardan ayır o zaman

Similar threads

Gulben Ergen Bay Doğru Bir defa aşktan soğuyunca muhtemelen cok zor, Bir daha sevmek istemiyorsun Hele senle aşk değil bu cok kurallı bir okul, Sevmedikce kaytarıyorsun Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış Sanki herşey sana kalmış, dunya istediğin kadarmış Yok mu bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
Seven severken duşunce gozden Herşey olduğu gibiyken Kapı calarken, sabah olurken Nerede nasıldı sorarken Yuzunde yorgunluğu, tenindeki o kokusu Biter mi boyle, gecer mi soyle ihanetin acısı Aşka bekci mi gerekli, sevginin anlamı yok mu Azalttığın bu guven duygusu, sana siper olur mu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Yuksek Sadakat Haydi Gel İcelim Bugun cok yorulmuşsan,her yerde arayıp yine de bulamamışsan O seni unutmuş,sen unutamamışsan… Kalbinin kuşu ucmuş,sen tutamamışsan Haydi gel,haydi gel icelim… Derdini al da gel,haydi gel icelim Bu evren de bir tutsun,tarih seni unutsun,haydi gel icelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Nefes vatan sağolsun sarkı sozleri nefret vatan sağolsun film şarkısı Nefes icimdeki NEFRET şarkı sozu nefes filmi vatan şarkısı icimdeki NEFRET herşey vatan icin,herşey vatan icin, herşey vatan icin,herşey vatan icin, herşey vatan icin,herşey vatan icin, herşey vatan icin,herşey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Hadi bakalım Gokhan Ozen'den sonra Pinhani'yle devam edelim Herkes Pinhani'nin bir şarkısını paylaşsın bizlerleimagespinhanisarkilari5adb0a8489641gif Ağlama Aglayan gozlerle karsimda Merhamet duymazsin sen aska Aglama aglama aglamak yakismaz sana Aglama aglama hic bir sey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
244
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt