Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bayana yer verir mişiniz?

bayana yer verir mişiniz?
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
bayana yer verir mişiniz? bayana yer verir misin? bayandan bayana değişir bayana yer verir misin? a aaa ayol çıldırdın mı sen şeker bak bana hanımefendi diil miyim ben güya neyim yetkisiz ehohoh errr…pardon bayana yer verir misin? yazılarımda, şiirlerimde asla yer vermem; çoğunlukla hayvan temasını kullanırım fakat yatağımda tekrar tekrar yer vardır bayana yer verir misin? sen yoksan evet bayana yer verir misin? gtün büyük mü seslenmek istiyosun bana pardon abi yaninin bos oldugunu farketmedim ha şöyle bayana yer verir misin? bayanın ağzı yokmu? bayana yer verir misin? verirse veririm bayana yer verir misin ? hayır bi biskrem versem ? bayana yer verir misiniz? sana versem ayol… hımm ay manyak! bayana yer verirmisiniz? genel bir soru mu yahut şuandan mı bahsediyorsun ona kadar yanıt vereceğimde emraaah koşşşşş anana yer veriyorlar bi onu vermedikleri kalmıştı zatenbayanayerverirmisiniz5c565330db0c0gifalt :hhh: Dp81 :hhh:bayanayerverirmisiniz5c565330db0c0gifalt :hhh: Dp81 :hhh:bayanayerverirmisiniz5c565330db0c0gifalt :hhh: Dp81 :hhh:bayanayerverirmisiniz5c565330db0c0gifalt :hhh: Dp81 :hhh:  

858,498Konular
982,047Mesajlar
30,024Kullanıcılar
kelleavcisiSon üye
Üst Alt