bayanlar kamyon şöförü olursa kamyon arkası yazıları nasıl olurmus bak sennnn hanımefendi kamyon arkası yazıları bayanlar kamyon şöförü olursa kamyon arkası yazıları yolların ustasıyım,röflenin hastasıyım gaz fren şanzuman, manikürsüz halim duman sen batan güneş, ben yollarda kremşanti miras değil sevgilim armağan etti güzelim bir sana hastayım, diyete girdim yastayım kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe torpidonda aseton yahut güzelim, mühim yok ben mazotlada silerim nazar etme ne olur evlen seninde olur Rujum biter yollar bitmez makyaj çantam yanımda, içindekileri dizerimsakın beni geçmeyin hepinizi çizerim bir makyaj yapmaya doyamadım, birde sana saçlarımı savururum, güneş gibi kavururumbeni sollarsan eğer, arabana vururum Seni seviyorum Kamyonum benim, Değişmem seni Tek taş Pırlantaya ! Sollama beni, Seni Kaynandan beter döverim Daha manikür yaptırmadım , saçım ne halde görüyorsun ya Polis abi bekletme yarın saat 2 de kavşakta buluşuruz Rujum biter yolumm bitmez çocukta yaparım kamyon şöförlüğü de seçme parça