Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bayanlar teknik direktör olsaa nee olurr :D

bayanlar teknik direktör olsaa nee olurr :D
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
bayanlar teknik direktör olsaa nee olurr :D Ay şekerim, sürekli 352 kesintisiz 352 Sıkıldım valla! Bu sefer takımı sahaya 10 birey çıkarıp 432 oynatacağım Maçın havası değişsin ayol! Geçen gün Fatma Hocanın takımının maç kasetlerini seyrettim; ne de güzel oynatıyor takımına Ayol, benim ondan neyim eksik? Daha iyisini yapamazsam yazıklar olsun bana Ay, bizim takımın forma modeli hiç hoşuma gitmiyor Terzi Necla'ya söyledim; şöyle seksenlerin modası puanlı bir şeyler diktireceğiz topçulara Keza o renkler de ne öyle? Çok iç karartıcı canım Değil mu şöyle lila ile şeker pembesi falan? Ay, ne de hoş olur! * Her takım maç kaybedebilir! Siz neden ağlıyorsunuz Nalan hocam? Maça üzgün kim ayol? Geçen hafta aldığım kolyemi düşürmüşüm statta Ona ağlıyorum ben * Takımda bir uğursuzluk var Geçen ay kahve falında görmüştüm aslında bunu Bundan Böyle kurşun mu döktürürüz bilemiyorum fakat belirlenmiş göze geldik, kesin * Ay hakem bey; tamam maç berabere bitti ama uzatmalara götürmeseniz olmaz mı? Akşama Nalan'lar gelecek de eve gidip portakallı kek yapmam gerekli * Aloo Başkanım, çarşıda bayram ucuzluğu varmış da, bu sabahki idmanı iptal etsek… * Ne seslenmek paramız yetmiyor? O oyuncuyu mutlaka almamız lüzumlu Kredi kartına 12 taksit yapmazlar mı? Yanında da sağ bek İhsan'ı alın; kadroda değişiklik olsun * Aloo! Başkanım yeniden ben Yarınki maçımızı TV veriyor yok mi? Ona göre saçlarımı yaptıracağım da; Türkiye'ye rezil olmayalım sonradan! üstelik saçımı sarıya boyatsam bizim formayla ahenkli olur mu dersiniz? * Ay hakem bey, görmüyor musunuz ne biçim girdi çocuğa? Seni annene şikayet edeyim de gör! Kalk yavrucuğum sen de; ayol nerde kaldı bu sağlıkçılar? * Ama sayın başkanım, liseden arkadaşım Perihan'ı tribünde görür görmez dayanamadım işte! Bitmiş, maçla hiç ilgilenmemiş olabilirim ama bizim sınıftaki Serpil de eşinden boşanmış biliyor muydun? * Şu tesislerin perdelerini değiştirelim artık Şöyle stor perdelerden alsak diyorum  

858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt