bayanlar teknik direktör olsaa nee olurr Ay şekerim, sürekli 352 kesintisiz 352 Sıkıldım valla! Bu sefer takımı sahaya 10 birey çıkarıp 432 oynatacağım Maçın havası değişsin ayol! Geçen gün Fatma Hocanın takımının maç kasetlerini seyrettim; ne de güzel oynatıyor takımına Ayol, benim ondan neyim eksik? Daha iyisini yapamazsam yazıklar olsun bana Ay, bizim takımın forma modeli hiç hoşuma gitmiyor Terzi Necla'ya söyledim; şöyle seksenlerin modası puanlı bir şeyler diktireceğiz topçulara Keza o renkler de ne öyle? Çok iç karartıcı canım Değil mu şöyle lila ile şeker pembesi falan? Ay, ne de hoş olur! * Her takım maç kaybedebilir! Siz neden ağlıyorsunuz Nalan hocam? Maça üzgün kim ayol? Geçen hafta aldığım kolyemi düşürmüşüm statta Ona ağlıyorum ben * Takımda bir uğursuzluk var Geçen ay kahve falında görmüştüm aslında bunu Bundan Böyle kurşun mu döktürürüz bilemiyorum fakat belirlenmiş göze geldik, kesin * Ay hakem bey; tamam maç berabere bitti ama uzatmalara götürmeseniz olmaz mı? Akşama Nalan'lar gelecek de eve gidip portakallı kek yapmam gerekli * Aloo Başkanım, çarşıda bayram ucuzluğu varmış da, bu sabahki idmanı iptal etsek… * Ne seslenmek paramız yetmiyor? O oyuncuyu mutlaka almamız lüzumlu Kredi kartına 12 taksit yapmazlar mı? Yanında da sağ bek İhsan'ı alın; kadroda değişiklik olsun * Aloo! Başkanım yeniden ben Yarınki maçımızı TV veriyor yok mi? Ona göre saçlarımı yaptıracağım da; Türkiye'ye rezil olmayalım sonradan! üstelik saçımı sarıya boyatsam bizim formayla ahenkli olur mu dersiniz? * Ay hakem bey, görmüyor musunuz ne biçim girdi çocuğa? Seni annene şikayet edeyim de gör! Kalk yavrucuğum sen de; ayol nerde kaldı bu sağlıkçılar? * Ama sayın başkanım, liseden arkadaşım Perihan'ı tribünde görür görmez dayanamadım işte! Bitmiş, maçla hiç ilgilenmemiş olabilirim ama bizim sınıftaki Serpil de eşinden boşanmış biliyor muydun? * Şu tesislerin perdelerini değiştirelim artık Şöyle stor perdelerden alsak diyorum