Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bayanlar Yardiiiimmmm!!!

Bayanlar Yardiiiimmmm!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
oncelikle herkese selam bayanlar takviye ederseniz cok sevinirim minnettar kalırım:p

Benim Sevdigim Bi Kız var ama onun beni sevdiginden muhakkak degilim Onun kalbini kazanmam icin ne ve neler yapmam lüzumlu destek ederseniz cok sevinirim ltfn

Similar threads

herkese selam ben gönder konuya giriyorum şuan mutlu olduğum bir kız var sahiden çıkmıyoruz lakin beni birazcık da olsa sevdiğini muhakkak bir şekilde biliyorum ben yalnızca işleri daha sıkı yakalamak istiyorum zamanı gelince de çıkarız mıkarız zaten daha önce yaptık bunu ayrıldık falan filan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Arkadaşlar Herkese Merhaba Başımdan Geçen Birşeyleri Anlatmak İstiyorum Aslında Benim İçin Çok Manâlı Takviye Ederseniz Sevinirim Arkadaşlar Zorlamak İstemiyorum Anlatıyorum Ben Bi Kıza Tutuldum Aradan 34 Ay Geçti Sonra Kankasına Söyledim Kankası Bana Sevdiği Var dedi Işlenmiş Dedim Fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
lise 2 öğrencisiyim daha aşağı dönemde bir kızı beğeniyordum sonradan birgün tesadüfen blackberry messenger dan birinin pin'i geldi ve ekledim beğendiğim kız olduğunu farkettim birkaç gün sonradan okuldan birşeyler sorma bahanesiyle muhabbet kuriyim dedim kız yazdıklarıma öncelikle 15 dk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Merhaba Arkadaşlar Liseye başlıyacağım bildiginiz üzere yeni arkadaşlar yeni sevgililer filan olcak tabide merak ettiğim bir kaç soru sorucağım sizlere cevaplarınızı bekliyorum 1 ) Kızlar Benden Hoşlanırmı ? Bunu öğrenebilmek için yakın dost ya da kanka ayağı olmam gerek lakin kankalık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Selam arkadaşlar Kız arkimle süper ilişkimiz var ama bi tane lavuk var mert diye bu mertten hoşlanıyodu önceden biz arkiydik o zmn kızla ama mert başka birini seviyodu yüz vermedi ast derhal ben çıkıyorum kızla ama mertle iligili bi konu açıldığında benim bişey yapmamı istemiyo Ör: Mert okulda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt