Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bayanlarla iletişim kuramıyorum.

Bayanlarla iletişim kuramıyorum.
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bir hanımefendi benden hoşlandığı zaman yüzüne dahi bakamıyorum mesela bağlı masadaki bayan bana bakıyor diyelim lakin ben ona aynı şekilde karşılık verip bakamıyorum yarı hatalı bir şey yapıyormuşum gibi geliyor

bambaşka fakat yaşanmış bir misal vereyim: Düğündeyiz ailemle birlikte gittiğim bir düğün'de 3 tane kız tabiri caizse etrafım'da pervane oldular, benim onlarla gidip konuşmam için ellerin den gelen herşeyi yaptılar peki ben ne yaptım ? yüzlerine bile bakmadım

Sanırım bunların sebebi, ülkemiz'de bayanlara rahatsız edecek düzey'de bakışlar atan insan görünümlü hayvan şahışların bulunması Onlara benzeme korkusu bıkkınlık yaratıyor, Bayanların beni onlar gibi zannetmesini istemiyorum, bir görünüm atsam benzeri ben'de onlara benzicekmişim gibi hissediyorum iletişim kuramıyorum ne yapılabilir tavsiyeleriniz neler'dir ?

Not: bir hanımefendi bana gelip hoşlandığını söylese olumlu yaklaşırım beklentim'de o zaten gelsin bana sen'den hoşlandım desin canım kurban

858,481Konular
981,442Mesajlar
29,603Kullanıcılar
_yunusok_72Son üye
Üst Alt