Bayat Ekmek Değerlendirmesi Tarifi İçin Malzemeler Dilimlenmiş ekmek (Ne kadar varsa?Sucuk (İsyeğe emrindeki)KaşarTereyağı veya kahvaltılık teremyağ1 adet yumurta Bayat Ekmek Değerlendirmesi Tarifi Yapılışı Bayat ekmeklerinizden olağanüstü bir atıştırmalık veya kahvaltılarınız için hoş bir pizza tadında ekmekler yapabilirsiniz ben iki ayrı çeşitlilik de yaptım biri kaşarlı sucuklu yumurtalı yağlı diğeri ise yalnızca yumurtalı ve yağlı yumurtalı ve yağlı olanı çekemedim eksik olduğu için fakat tarifini vericem kıtır kıtır muhteşem bir tatdı gerçekte hemencecik geçiyorum tarife Sucuk, salam evde olan hangisiyse minik ufak doğruyoruz Kahvaltılık yağlardan ya da tereyağını her ekmek dilimine sürelimÜzerlerine ben bi kısmına sucukları üzerlerine çırpılmış yumurtayı en üste de rendelenmiş kaşar koydum ekmeklerin Bi kısmına ise sadece yağ ve çırpılmış yumurta sürdüm yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirip 200 derecelik ısıtılmış fırına veriyoruzKaşarlar eriyip hafif ekmekler kızarana değin pişiriyoruz sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur