Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bayat Ekmek Omleti Kırpık Omlet (Bayat Ekmekleri Değerlendirdim)

Bayat Ekmek Omleti Kırpık Omlet (Bayat Ekmekleri Değerlendirdim)
0
41

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
bayat-ekmek-omleti-kirpik-omlet-bayat-ekmekleri-degerlendirdim-15.jpg

Bayat Ekmek Omleti Kırpık Omlet (Bayat Ekmekleri Değerlendirdim) Tanımı İçin Materyaller

• Yarım ekmek + çeyrek ekmek (Bayat ekmek kullandım)
  • 4 yumurta
  • Çeyrek su bardağı süt
  • Tuz
  • Kekik
  • Pul biber
  • Kimyon
  • Karabiber
  • Sıvı yağ

Bayat Ekmek Omleti Kırpık Omlet (Bayat Ekmekleri Değerlendirdim) Tanımı Yapılışı

1. Ekmekleri küp küp doğradım. Derin kapta yumurta, tuz, baharatı yeterlice çırptım, sütü ekledim, güzelce karıştırdım.
  2. Yağladığım tavaya ekmekleri yerleştirdim, üzerine çarptığım yumurtalı karışımı her yerine gelecek halde döktüm, kaşıkla ekmelerin üstüne bastırdım (Yumurta akışkan olduğu için tabanına birikmesin ekmeğim her yerine bulaşsın diye bastırdım)
  3. Altı kızarana kadar orta ateşte pişirdim, altı kızarınca kapak yardımıyla karşıt çevirdim, iki tarafını da pişirdim.
  4. Her iki tarafı da pişen omletimi servis ettim. Deneyeceklere afiyet olsun????.
Not: Tadı yumurtalı ekmek üzere güzel oluyor, isterseniz kaşar peyniri de ekleyebilirsiniz, ekmekte de tuz olduğu için tuzu denetimli ekleyin. Denediğiniz tanımların fotoğrafını bizimle paylaşmayı unutmayın????.

858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt