Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bayat Ekmek Pizzası

Bayat Ekmek Pizzası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bayat Ekmek Pizzası Tarifi İçin Malzemeler

*Bayat dilim ekmek
*Salça veya domates sosu
*sucuk, pastırma, tonbalığı
*rendelenmiş kaşar
*tuz, karabiber, nane
*zeytinyağı

Bayat Ekmek Pizzası Tarifi Yapılışı İstediğiniz miktarda ekmek kullanabilirsiniz, bayatlamak uzere olan ekmekleri değerlendirmek ve çayın yanına atıştırmalık olarak çok ideal şimdi tarife geçelim
Ekmekleri tepsiye dizelimÜzerine Salça veya domates sosu sürelim
(sosun içine zeytin yağı tuz karabiber nane ekleyip bir güzel karıştırıyoruz)
Sosun üstüne sucuk pastırma, tonbalığını yerleştirelim (ben hepsini ayrı ayrı koydum karıştırmadim siz istediğiniz gibi istenilen malzemeleri koyabilirsiniz) Üzerine kaşar rendesi ekleyip önceden ısıtılmış fırında 175 derecede pişiriyoruz
afiyet olsun

Similar threads

Bayat Ekmek Pizzası Tarifi İçin Malzemeler *1 adet bayat ekmek *2 yumurta *1 su bardağı süt *1 paket kabartma tozu *Yarım çay bardağından az sıvı yağ Üzerine: *Sucuk *Pastırma *Mısır *Biber *Mantar *Ceviz *Kekik *Kaşar peyniri Sos için; *Ketçap Bayat Ekmek Pizzası Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Bayat Ekmek Pizzası Tarifi İçin Malzemeler *34 domates *2 adet yeşil biber *2 adet yumurta *45 dal maydanoz *İsteğe göre nane *Tuz *Karabiber *Pul biber *1 adet bayat ekmek *Üzeri için kaşar peyniri Bayat Ekmek Pizzası Tarifi Yapılışı Bayat ekmeğimizi dilimliyoruz ,ben bir ekmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Bayat Ekmek Pizzası Tarifi İçin Malzemeler *1 tüm bayat ekmek *Sucuk *Domates *Yeşil biber *Kaşar peyniri *Siyah zeytin Sosu için: *1 yemek kaşığı salça *1 tutam kekik *34 yemek kaşığı zeytinyağı *34 yemek kaşığı su Bayat Ekmek Pizzası Tarifi Yapılışı Ekmeği ortadan 2 keselim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Bayat Ekmek Pizzası Tarifi İçin Malzemeler *1 adet yuvarlak bayat ekmek Sosu için; *1 domates rendesi *Yarım tatlı kaşığı salça *2 yemek kaşığı sıvı yağ *Karabiber *Tuz Üzeri için; *200 gr rendelenmiş kaşar *Sucuk *Sosis *Süt mısır *Yeşil biber Bayat Ekmek Pizzası Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Bayat Ekmek Pizzası Tarifi İçin Malzemeler *4 yumurta *1 çay bardağı süt *1 su bardağı kaşar rendesi *1015 dilim sucuk *Arzuya göre salam veya sosis *Yarım su bardağı zeytin *1 bayat ekmek (Rondodan geçirilmiş veya elde ufalanmış ) Sos İçin: *Domates püresi *1 yemek kaşığı zeytin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt