Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Baylar strateji

Baylar strateji

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Beyler bi kızdan çok hoşlanıyorum Kendisine söyledim , internetten yazdım , sonradan okulda gördüğümde hanıma gittim selamlama verdim Sonrasında yazıştık biraz Koşa bir muhabbet Güç Bi kız Üniversite son sınıf öğrencisiyim ben Kendisi ikinci sınıf Bi kaç gün böyle yazdım, şiir yollamalar filan bişeyler Yok kız pas vermiyor Kafamda oturmayan şeyler var diyor , konuşalım diyorum kafandakiler oturur Belirlenmiş değilim diyor Konuşursak ve sonuç kötü olursa seni de gereksizce yetişmek istemem gibi bişey söyledi Ben de takıldım kaldım Yazmıyım dedim işte bir iki gündür yazmıyorum Kız okulun kütüphaneye takılıyor , gitsem mi diyorum böyle kahvematikten iki kahve Alıp dışarı mı çağırsam diyorum , kız böyle istiyor fakat yarı istemiyor Da gibi Bi hali var anlamıyorum Arada okulda farkediyorum beni izliyor görmemiş gibi yapıyorum , lakin izliyor Kafam çok karışık strateji verin lütfen

858,496Konular
982,159Mesajlar
30,100Kullanıcılar
serkanyircinSon üye
Üst Alt