Bayrağında İnsan Devlete Ait Olan Tek Ülke Hangisi? ülkelerin bayrakları, insan resmi olan sancak, belize bayrağı Sevgili melekler, geçtiğimiz akşam TRT1 kanalının yarışma programı Joker'i izlerken ilginç bir soru dikkatimi çekti Daha önce hiç düşünmediğim ve duymadığım bu soruyu bir de sizlere sorayım dedim İzlemeyenler şöyle bir düşünsün bakalım Bayrağında insan devlete ait olan ülke hangisi? Afalladınız değil mi?bayragindainsanresmiolantekulkehangisi5c590f622259dalt
Big Grin
Ben bayrakların sadece renklerden ve şekillerden olduğunu düşünürdüm hep Ta oysa bu soruyu duyana değin Elbetteki bu ülke ufak ve adı fazla da duyulmamış bir ülke Daha fazla lafı uzatmayıp söyleyeyim bundan böyle: Içten cevap Belize'ymiş 28083 28083 bayragindainsanresmiolantekulkehangisi5c590f6254603bayragindainsanresmiolantekulkehangisi5c590f6254603 183 275 belizejpg28083 Bayrağında İnsan Resmi Olan Tek Ülke Hangisi? belizejpg28083 Bayrağında İnsan Resmi Olan Tek Ülke Hangisi? Belize, Orta Amerika'da yer alan bir ülkedir Kuzeyinde Meksika, batı ve güneyinde Guatemala, doğusunda ise Karaib Denizi yer almaktadır 1973’e kadar İngiliz Honduras’ı olarak bilinen ülke 1981 yılında bağımsızlığını ilân etmiştir El Salvador'dan sonradan Orta Amerika ülkeleri sıralamasında en küçük ikinci ülke olan Belize, bununla beraber bayrağında insan devlete ait olan dünyanın tek ülkesidir