Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bayram bayram aklıma takılan bir soru

Bayram bayram aklıma takılan bir soru
0
112

Similar threads

Arkadaşlar her zaman namaz kılmaya başlayacağım zaman ve ramazan geldiği vakit aklıma takılan bir soru var Aslında her öğrendiğimde unutuyorum nedenini bilmiyorum Şimdi soruma geleyim İmsak Sabah Güneş vakitleri var Sabah vaktinde namaz okunur güneş doğana kadar namaz kılabiliriz Ama imsakta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Ramazan Bayramı İçin Şiir Ramazan Bayramı İle İlgili Şiirler Ramazan bayramı Ramazan baştan başa yandı kandiller Ramazan Bayramı kutsal bayram Aydınlatan nurla ışıdı cihan Ramazan Bayramı kutsal bayram Hoş güzel ay mutlu güne sözlendi Hasret gidermeye dağlar düzlendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Kurban Bayramı başta olmak üzere bayramlar Hz Peygamber’in hayatında farklı bir öneme sahiptir Onun bayramlarda yaptıkları, tavsiyeleri, uyarıları, âdetleri, kısaca uygulamalı olarak bize çizdiği kurban ve bayram haritası, bu müstesna günleri en doğru şekilde yaşamamız ve yaşatmamız için önem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Efendimizin Nurlu İkliminde RAMAZAN BAYRAMI Bayram bir sevinç ve neşe günüdür Yüce duyguların coştuğu, sevgi ve saygı, hislerinin mü'minler arasında alabildiğine canlandığı güzel günlerden biridir O günde yardımlaşma ve kaynaşma son sınırına varır Bayram insanları kaynaştırıp biraraya getiren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Kurban Bayramı için sayılı günler kala binlerce vatandaş bayram ikramiyesinin ne vakit yatırılacağını merak ediyor. 2018 yılından itibaren yapılan bayram ikramiyesi uygulaması her bayramda emeklilere, dul ve yetim aylığı alanlara da veriliyor. Pekala 2022 bayram ikramiyesi ne vakit yatırılacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt