Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bayram Meral Kimdir Kısaca

Bayram Meral Kimdir Kısaca
0
234

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bayram Meral Özetle Hayatı

Bayram Meral Biyografisi

Bayram Ali Meral, 16 Mart 1941'de Erzurum Şenkaya'da doğdu Babasının adı Mustafa, annesinin adı Mahbup'tur Sendikacı; Lise mezunu

Türkiye Yol Iş Sendikası ve TürkIş Genel Başkanlığı, Uluslararası Hür Işçi Sendikaları Konfederasyonu (ICFTU) Yönetim Kurulunda Türkiye Temsilciliği, Avrupa Sendikalar Konfederasyonu (ETUC) Yönetim Kurulu Üyeliği, TürkiyeAB Karma İstişare Komitesi Türkiye Kanadı Başkanlığı, Hesaplı ve Sosyal Konsey Üyeliği ile XXIIDönem Ankara, XXIII Dönem İstanbul Milletvekilliği yapmıştır Evli ve 4 Çocuk babasıdır

22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinde CHP'den İstanbul milletvekili seçilmiştir *

Similar threads

Bayram Meral Kısaca Hayatı Bayram Meral Biyografisi imagesbayrammeralkimdirkisaca5b081abc1e5e2 Bayram Ali Meral, 16 Mart 1941'de Erzurum Şenkaya'da doğdu Babasının adı Mustafa, annesinin adı Mahbup'tur Sendikacı; Lise mezunu Turkiye Yol İş Sendikası ve Turkİş Genel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
253
Abdullah Baştürk kimdir,Abdullah Baştürk Hayatı ,Abdullah Baştürk biyografisi,Abdullah Baştürk hakkında bilgi Abdullah Baştürk Kimdir, Hayatı Abdullah Baştürk Doğum Tarihi: 29 Mayıs 1929 Vefat Tarihi: 21 Aralık 1991 Türkiye Devrimci Işçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Hizmet İşçileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Seyhan Erdoğdu biyoğrafi Seyhan Erdoğdu özgeçmişi Seyhan Erdoğdu hakkında data CHP Milletvekili Adayı Seyhan Erdoğdu kimdir Seyhan ERDOĞDU 2019 seçimlerinde CHP Ankara 2Bölge Milletvekili Adayı Seyhan Erdoğdu, Tokat Erbaa ’da doğdu Malatya Akçadağ Keller Köyü nüfusuna kayıtlıdır Ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Salim Uysal Biyografi, Salim Uysal Kimdir Hakkında Veri, Salim Yumuşak Başlı Özgeçmiş Salim Yumuşak Başlı 1955 yılında Çorum'un Alaca ilçesinde doğdu Lise'yi bitirdikten daha sonra özel sektör ve kamuya ait değişik işyerlerinde çalıştı 1976 yılında HakMeslek'in kuruluşu ile birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Zahir Kandaşoğlu chp, Zahir Kandaşoğlu biyografi, Zahir Kandaşoğlu Hakkında Data Zahir KANDAŞOĞLU Kimdir Özgeşmişi 1962 yılında Van ’da doğdum Evli iki çocuk babasıyım Eğitim hayatımı sırası ile;Van Çiçekli beldesi ilk okulu,Edremit Ortaokulu ve meslek lisesi ile tamamladım Askerlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
858,496Konular
981,826Mesajlar
29,873Kullanıcılar
Üst Alt