Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bayram Pilavı

Bayram Pilavı
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler: 2 su bardağı pirinç 3 su bardağı su 1 yemek kaşığı et bulyon Karabiber 5 yemek kaşığı sıvıyağ Harç için
250 gr kuzu eti 2 yemek kaşığı dolmalık fıstık 2 yemek kaşığı kuru üzüm 4 adet taze soğan 1 adet havuç 1 tatlı kaşığı tarçın Hazırlanışı:
Kuru üzümleri ayıklayarak kasede suyla ıslatın Taze soğanları ince ince kıyın ve havucu rendeleyin Yayvan bir tencerede 5 yemek kaşığı sıvıyağ ile dolmalık fıstıkları ilave edederek fıstıklar renk değiştirinceye kadar kavurun fıstıklara kuzu kuşbaşı etleri ekleyip etler renk alıncaya kadar iyice kavurun Sonra içine pirinçleri, taze soğanları, havuçları ilave ederek 5 dakika kavurun
En son olarak tencerede et bulyonu, kuru üzümü, tarçını ve karabiberi harmanlayın Biraz kaynattıktan sonra altını kısıp suyunu hafif çekinceye kadar pişirin Ateşten alıp kapak ile tencere arasına havlu koyarak demlendirin Hafifçe karıştırıp sıcak servis edin Afiyet olsun…
 
858,496Konular
982,349Mesajlar
30,213Kullanıcılar
vitaliySon üye
Üst Alt