Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bayram Ziyaretinde Eve Büyü Bırakan Yengeden Yakışıklı Flörte Son 24 Saatin Twitter'da Viral Olan Paylaşımları

Bayram Ziyaretinde Eve Büyü Bırakan Yengeden Yakışıklı Flörte Son 24 Saatin Twitter'da Viral Olan Paylaşımları
0
126

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

Twitter artık gündemin takip edildiği yer olmayı çoktan geçti. Üstüne gündemi belirleyen mecra oldu. Bakalım son 24 saat içinde neler konuşuldu?

1. Bayram goygoyumuzla başlayalım...

2. Tüm arkadaşlarımdan bu türlü bir performans bekliyorum.????

twitter.com
3. Benim flörtü savunma düzeyi:

4. Bu tweete kalbimi bıraktım...

twitter.com
5. Bayram sabahı annemin benden beklediği perfomans:

6. Çok dehşetli bir durum!

twitter.com
7. 25 kuruş vermemek için benim girdiğim haller:

8. Hayattaki bahtım tam olarak bu sahiden.

twitter.com
9. Sahiden neden bu türlü bir şey yapıyorduk sanki?

twitter.com
10. Akrabalarım beni takip etmeye başlamıştır:

twitter.com
11. Daha kısa bile sürüyor olabilir...

12. Artık o denli de demeyelim...????

twitter.com
13. "Yoooo çok düzgünüm, bir şey olmadı" dediğim esnada ben:

twitter.com
14. Ben Merve Boluğur olmayı tercih ediyorum!

twitter.com
15. Ve son olarak;

twitter.com
Yarın görüşmek üzere!????

Similar threads

Twitter artık gündemin takip edildiği yer olmayı çoktan geçti. Üstüne gündemi belirleyen mecra oldu. Bakalım son 24 saat içinde neler konuşuldu? 1. Güne TÜİK'in açıkladığı enflasyon oranıyla başlayalım. twitter.com 2. Bu ülke bize bunu mu reva görüyor? twitter.com 3. Bu türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Twitter artık gündemin takip edildiği yer olmayı çoktan geçti. Üstüne gündemi belirleyen mecra oldu. Bakalım son 24 saat içinde neler konuşuldu? 1. Merve Boluğur çiçeğim, neler yapıyorsun o denli? 2. Sizce? twitter.com 3. Arkadaşlar... Artık kabul edin... Herkesin yeğeni kendisine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Twitter artık gündemin takip edildiği yer olmayı çoktan geçti. Üstüne gündemi belirleyen mecra oldu. Bakalım son 24 saat içinde neler konuşuldu? 1. Lakin mobilyalıymış! twitter.com 2. ???? twitter.com 3. Tansiyonum düştü... twitter.com 4. Kazanın yeterlisi pek olmaz fakat... 5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Twitter artık gündemin takip edildiği yer olmayı çoktan geçti. Üstüne gündemi belirleyen mecra oldu. Bakalım son 24 saat içinde neler konuşuldu? 1. Türkiye'de ünlü oldun koçum! twitter.com 2. Woo Haram'a haram edition gelmiş. twitter.com 3. Galiba... twitter.com 4. Ben de çok merak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Twitter artık gündemin takip edildiği yer olmayı çoktan geçti. Üstüne gündemi belirleyen mecra oldu. Bakalım son 24 saat içinde neler konuşuldu? 1. Güldürdü! twitter.com 2. Ve üzdü... twitter.com 3. Kiralık mesken bakanların gözü yaşlı! twitter.com 4. Olağanüstü değil mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt