Bayrama Özel Prenses Kurabiye kurabiye bayram pastaları prenses tarifi hepsini burda bulabilirsiniz melekler bayram yaklaştı melekler hepimiz misafirler için ne pişirsek diye düşünüyoruz ben size şu anda fazla begeneceğiniz bi kurabiye tarifi vericem 1548691031 1548691031 bayramaozelprenseskurabiye5c4f265c3e44cbayramaozelprenseskurabiye5c4f265c3e44c bayramaozelprenseskurabiye5c4f265c3e44c prenses; malzemeler; 1) 1 kilo darı nişastası 2) 1 margarin 3) yarım kilo pudra şekeri 4) üç yumurta 5) yedi kaşık un 6) bir kabartma tozu bir vanilya hazırlanışı; margarini, pudra şekerini ve yumurtayı karıştırıp adamakıllı yoğuruyoruzz sonradan mısır nişastasını, unu kabartma tozunu ve vanilyayaıda ekleyerek yogurmaya devam ediyoruz adamakıllı yogurduktan sonradan yumuşak bir hamur elde ediyoruz bu hamuru ceviz büyüklügünde koparıp yuvarlayıp tepsiye düzüyoruz 150 derece fırında pişiriyoruz yalnız bu pastanın püh noktası kızarmamasıdır yani pişerse daha beyazken fırından çıkmalıdır anekdot; bu kurabiye benim emeğimdir ben yaptım bu bayram sizde öğüt ederimbayramaozelprenseskurabiye5c4f265c5b7d6alt Big Grin id