Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Baza alırken bunlara dikkat edelim

Baza alırken bunlara dikkat edelim
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Baza alırken bunlara dikkat edelim Baza almadan önce Bazalı yataklar Yatak odası seçerken bilhassa bazalı olması birincil seçim sebebimdi Çok hoş yatak odası modelleri vardı ama baza olmadığı için seçim etmedim Baza benim için ek bir oda gibi Bir fazla eşyamı topluyor Sizde benim gibi baza düşünüyorsanız baza alırken dikkat edilmesi gerekenleri okuyun; 1549213028 1549213028 bazaalirkenbunlaradikkatedelim5c571d6994999bazaalirkenbunlaradikkatedelim5c571d6994999bazaalirkenbunlaradikkatedelim5c571d6994999 Bazalı yatak kullanımı hayatı kolaylaştıran bir ayrıntısıyla uğraşma Eskilerin yüklük diye adlandırdıkları alanların günümüz apartman hayatı içinde kayba uğraması ile birlikte, buna alternatif geliştirilmiş en zeki tasarım baza Eğer siz de yeni bir yatak almaya karar verdiyseniz önerim bazalı bir seçim yapmanız Peki, baza alırken nelere uyarı etmelisiniz? Baza alırken dikkat etmeniz gereken en önemli unsur, satın alınacak bazanın iyi bir mekanizmaya sahip olmasıdır Pek çok sefer açıp, kapamanız gereken bir sistem olmasının yanı sıra yatağı taşımakla da görevli oluşu nedeniyle mekanizma bazalar için büyük siklet taşır Mekanizmanın iyi olup olmadığını nasıl anlayacağım diye soruyorsanız iki öncelikli unsura uyarı etmenizi öneririm Birincisi satın alacağız bazanın üretici firması ikincisi ise fiyat politikası Zira bu mekanizmalar fazla da ucuz parçalar değildir Tek kişilik baza satın alırken mekanizmanın kaldıracağı bölge çift kişiliğe oranla daha azdır Bu hem başvuru kolaylığı sağlar hem de yüksek bir kolkas gücü harcamanızı önler Benim size tavsiyem çift karakter yatak arayışınızı da iki tekli sandıklı baza üzerine kurgulamanızdır 140 cm’lik, 1,5 kişilik yataklardan da seçim ediyor olabilirsiniz bu durumda dikkat etmeniz gereken sistemin amortisörlü olması ve alttan metal desteğinin bulunmasıdır Baza satın alırken uyarı edilmesi gereken ikinci kayda değer nokta da bazanın taşıyıcı alanı olan tabanında kullanılan malzeme Sunta bazlı baza tabanları zamanla yıpranıp kırılabiliyormuş Eğer bazanın içine ağır yükler (kitap, dergi, kutular gibi…) gizlemek niyetindeyseniz o vakit tabanının sağlamlığından kesin olun derim… Bazanın güvenlik stoperine sahip olup olmadığını da mutlaka sorgulayın Bu ufak ayrıntısıyla uğraşma yaşam kurtarıcı olduğunu unutmayın! Bazanın uzun ömürlü ve sağlam olması satın aldığınız marka ile de dürüst orantılı Uzun vade kullanılacağı ve size ekstra alan sağlayacağı düşünülürse ödeyeceğiniz bedeli yıllar bazında değerlendirmeniz daha dürüst olacaktır Özetle ucuz diye tanımadığınız markalara yönelmeyin bunun yerine güvenebileceğiniz seçimler yapmaya uyarı edin ​  

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt