Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bazı dua âyetleri

Bazı dua âyetleri
0
162

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bir Takım dua âyetleri

Ey Rabbimiz bize dünya ve ahirette iyilik ver, bizi Cehennem azabından koru! (Bekara 201)

Ey Rabbimiz bize katlanma, yiğitlik ve sebat ver, kâfirlere aleyhinde bize yardım et! (Bekara 250)

Ey Rabbimiz, unutur veya hataya düşersek bizi sorumlu tutma, bizden öncekilere yüklediğin gibi bize de ağır bir önem doldurma! Ey Rabbimiz, bize gücümüzün yetmediği işleri de yükleme, bizi affet, bizi bağışla, bize acı, sen bizim Mevlâmızsın Kâfirlere karşısında bize destek et! (Bekara 286)

Ey Rabbimiz, bizi dürüst yola ilettikten sonra kalblerimizi kaydırma! bizi sapıtma Bize, göre rahmet bağışla! Lütfu en bol olan sensin (Ali İmran 8)

Ey Rabbimiz, iman ettik; günahlarımızı bağışla, bizi Cehennem azabından koru (Ali İmran 16)

Ey Rabbimiz, günahlarımızı ve işimizdeki taşkınlığı bağışla; ayaklarımızı yolunda değişmez kıl; kâfirlere aleyhinde bizi muzaffer eyle! (Ali İmran 147)

Ey Rabbimiz, Rabbinize inanındiyen davetçiyi Peygamberi işittik, hemen iman ettik Artık bizim günahlarımızı bağışla, kötülüklerimizi ört, ruhumuzu iyilerle beraber al! Ey Rabbimiz, bize, Peygamberlerin vasıtasıyla vaad ettiklerini de ikram et ve kıyamette bizi rezilrüsvay etme; kuşkusuz sen vaadinden caymazsın (Ali İmran 193194)

Ey Rabbimiz, bize çok katlanma ver, müslüman olarak canımızı al! (Araf 126)

Ey Rabbim, beni ve neslimi namazı devamlı kılanlardan eyle; duamı kabul et, kıyamette hesap olunacağı gün beni, anababamı ve müminleri bağışla! (İbrahim 4041)

Ey Rabbim, bana hikmet ver ve beni salihler arasına kat! (Şuara 83) *

858,472Konular
981,208Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt