Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bazı illerde okullar tatil oldu

Hoş geldin! berabo tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Bazı illerde okullar tatil oldu
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bazı illerde okullar tatil oldu Karakış tüm yurdu etkisi altına aldı Ama bir takım illerde hayatı durdurdu Okullar tatil oldu Bugün okula gidilmeyecek iller ve ilçeler ise şöyle; Doğuda kar yağışı bütün gaz devam ediyor O yüzden bugün bir takım illerde okullar tatil oldu ANKARA: Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilköğretim ve liselerde bugün eğitim ve öğretime ara verildi Yapılan açıklamaya kadar yoğun kar yağışının sürmesinin beklendiğini, böylece Polatlı ve Haymana ilçelerinin merkez ve köylerindeki tüm ilköğretim okulları ve liselerde bugün eğitime ara verilmesinin kararlaştırıldığını söyledi KÜTAHYA: Kütahya il merkezi ve ilçelerinde kar yağışı ve tipi nedeniyle Valilik Kriz Merkezi'nde toplantı yapıldı Toplantıda, il merkezi ve ilçelerde, taşımalı sistemle eğitim öğretim bahşedilen okullar dahil elde etmek üzere bütün ilköğretim okulları ve asıl okullarının bugün tatil edilmesi kararlaştırıldı İl genelindeki lise ve dengi okullarda tatilin laf konusu olmadığı, bu okullarda eğitim öğretime devam edileceği belirtildi BURSA: Bursa'nın Büyükorhan, Keles, Orhaneli ve Harmancık ilçelerindeki okullarda, kar sebebiyle eğitime 1 gün ara verildi ESKİŞEHİR: Kar yağışı ve tipi sebebiyle Eskişehir'de 270 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu bildirildi Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı da kar yağışının devam etmesi nedeniyle il merkezi, tüm ilçe ve köylerdeki ilköğretim okulları ile liselerin bugün için bir gün süreyle tatil edildiğini açıkladı KONYA: Konya Kulu'da sabahleyin saatlerinde başlayan kar yağışı, ilçe merkezi ile bağlı mesken birimlerinde yaşamı negatif etkiliyor Kar yağışının devam etmesi sebebiyle ilçe merkezi, yan belde ve köylerdeki ilköğretim okulları ile liselerde bugün eğitim öğretime ara verildi UŞAK: Uşak'ta öğle saatlerinde başlayan ve gece de devamlı kar yağışı nedeniyle okullar bugün için 1 gün tatil edildi Uşak Valiliği'nin, hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi ve yoğun kar yağışı sebebiyle aldığı karar, belediye hoparlörlerinden duyuruldu Banaz, Ulubey, Sivaslı, Eşme ve Karahallı ilçeleri ile köyler de dahil edinmek üzere Uşak genelindeki bütün okullara 29 Aralık’ta eğitim öğretime ara vereceği bildirildi AFYONKARAHİSAR: Afyonkarahisar Ulusal Eğitim Müdürü Hidayet Şimşek, yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı sebebiyle merkez, Kızılören, Sandıklı, Hocalar, Sinanpaşa, İhsaniye, İscehisar, Bayat, Emirdağ, Bolvadin, Çobanlar, Sultandağı, Nehir ve Şuhut ilçe merkezleri ile ilçelere alt belde ve köy okullarındaki ilköğretim ve liselerde bugün eğitime ara verildiğini bildirdi Yıldırım, bu sürenin yarın yapılacak yeni bir değerlendirmeyle uzatılabileceğini kaydetti  

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt