Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bazı M1 Mac Kullanıcıları macOS Monterey 12.1 Güncellemesini Göremiyor

Bazı M1 Mac Kullanıcıları macOS Monterey 12.1 Güncellemesini Göremiyor
0
40

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
bazi-m1-mac-kullanicilari-macos-monterey-12-1-guncellemesini-goremiyor.jpg

Apple tarafından macOS Monterey 12.1 güncellemesi 13 Aralık günü tüm kullanıcılar için yayınlandı. Öte yandan SharePlay, E-postamı Gizle ve diğer geliştirmelerle birlikte gelen macOS Monterey 12.1 sürümünün bazı m1 Mac sahipleri için görünmediği ortaya çıktı.

macOS 12.1’in en son sürümünün herkes tarafından erişilebilir olması gerekirken, bazı kullanıcılar onu indirip yükleyemiyor gibi görünüyor. Sorunun özellikle de M1, M1 Pro ve M1 Max işlemcilerine sahip Mac kullanıcılarını etkilediği görülüyor.

Ne yazık ki şu ana kadar bu sorun için kolay bir geçici çözüm yok gibi. 9to5Mac‘ten Bradley Chambers, macOS Monterey’in tam yükleyicisini App Store’dan indirmeye çalıştığını ancak indirme işleminin yüzde 52’de takıldığını söylüyor. Microsoft gazetecisi Christina Warren da Twitter’da aynı sorunu yaşadığından bahsetti. Reddit’te de benzer durumdan şikayet edenler bulunuyor.

Araç işletim sisteminin en son sürümünü indireceğinden, şimdilik etkilenen Mac’leri güncellemenin tek çözümü Kurtarma Moduna girmek ve macOS’i yeniden yüklemek. Apple ise henüz sorunu kabul etmiş değil.

Similar threads

Apple, yakında çıkacak olan macOS Monterey 12.2 sürümünün ilk beta sürümünü kayıtlı geliştiricilere yayınlandı. Güncelleme, macOS 12.1’in herkese açık olarak yayınlanmasından birkaç gün sonra geliyor. macOS Monterey güncellemesi, yenilik tablosuna birçok yeni özellik ve iyileştirme getirmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Apple tarafından iPadOS 15.2 ve macOS Monterey 12.1 işletim sistemlerinin çıkışından bir evvelki sürümleri yayınlandı. Öte yandan, uzun vakittir beklenen Üniversal Denetim özelliğinin önümüzdeki hafta çıkması beklenilen yazılım güncellemelerinde gelmeyeceği ortaya çıktı. macOS Monterey 12.1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Apple tarafından WWDC 2021 geliştirici etkinliğinde duyurulan macOS Monterey işletim sisteminin bazı özelliklerinin Intel tabanlı Mac modellerinde çalışmayacağı ortaya çıktı. Apple’ın macOS Monterey özellikleri sayfasında Kasım 2020’den bu yana piyasada olan tüm MacBook Air, 13 inç MacBook Pro...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
Apple, 7 Haziran tarihinde düzenlemiş olduğu WWDC 2021 aktifliğiyle birlikte iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 ve macOS 12 Monterey sürümlerini tanıttı. WWDC aktifliğinin akabinde da Cupertinolu teknoloji devi her yıl olduğu üzere yeni kuşak işletim sistemlerinin Geliştirici Beta sürümlerini kayıtlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
258
Apple tarafından AirPods 3 ve yeni kuşak MacBook Pro ailesinin tanıtıldığı Unleashed aktifliği sonrasında macOS Monterey işletim sisteminin çıkış tarihi konusunda da açıklama geldi. Buna nazaran, aylardır beta basamağında olan macOS Monterey, 25 Ekim tarihinde kullanıcılar ile buluşacak. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,461Konular
981,118Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt