bilgisayarci
FD Üye
Büyük Birlik Partisi Buca İlçe Başkanlığı'na Tekrar Refah Partisi ilçe idare heyeti üyeleri nezaket ziyaretinde bulundu. BBP Buca İlçe Lideri Mehmet Turan'ı makamında ziyaret eden Tekrar Refah Buca İlçe Lideri Nurettin Yakut ile idare şurası üyeleri Ahmet Karakaya, Ahmet Kaptan siyasi nezaket örneği gösterdiler.
Geçtiğimiz günlerde Buca'da misyona BBP ilçe Lideri Mehmet Turan, eğitim ve sıhhat alanında bölgelerinde yapmayı hedefledikleri projeleri Tekrar refah partililere anlattı. Muhtaçlık sahibi insanlara bu iki alanda yardım etmeyi hedeflediklerini tabir eden BBP'li Turan, "Biz protokol siyaseti yapmak istemiyoruz. Hayat sokakta yaşanıyor, biz de sokaktaki gerçekliğe ve gereksinime uygun projelerle şehit önderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun çizdiği yolda yürüyeceğiz. Bu manada sıhhat ve eğitim alanında faaliyet yürüteceğiz. Ben eğitimciyim, bu mevzuda hemşehrilerimizin eksiklerini ve taleplerini görüyorum. Tahlil üretme ve yararlı olma ismine Bucalı hemşehrilerimize dayanak olmak istiyoruz." diye konuştu.
Yeniden Refah Partililer yakında düzenleyecekleri kongrelerine BBP Buca İlçe Lideri Mehmet Turan ve idare konseyi üyelerini davet ettiler.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı