Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

BBP Buca'ya nezaket ziyareti

BBP Buca'ya nezaket ziyareti
0
103

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
bha_22_c739f8be5bb7c6345d33.jpg

Büyük Birlik Partisi Buca İlçe Başkanlığı'na Tekrar Refah Partisi ilçe idare heyeti üyeleri nezaket ziyaretinde bulundu. BBP Buca İlçe Lideri Mehmet Turan'ı makamında ziyaret eden Tekrar Refah Buca İlçe Lideri Nurettin Yakut ile idare şurası üyeleri Ahmet Karakaya, Ahmet Kaptan siyasi nezaket örneği gösterdiler.
Geçtiğimiz günlerde Buca'da misyona BBP ilçe Lideri Mehmet Turan, eğitim ve sıhhat alanında bölgelerinde yapmayı hedefledikleri projeleri Tekrar refah partililere anlattı. Muhtaçlık sahibi insanlara bu iki alanda yardım etmeyi hedeflediklerini tabir eden BBP'li Turan, "Biz protokol siyaseti yapmak istemiyoruz. Hayat sokakta yaşanıyor, biz de sokaktaki gerçekliğe ve gereksinime uygun projelerle şehit önderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun çizdiği yolda yürüyeceğiz. Bu manada sıhhat ve eğitim alanında faaliyet yürüteceğiz. Ben eğitimciyim, bu mevzuda hemşehrilerimizin eksiklerini ve taleplerini görüyorum. Tahlil üretme ve yararlı olma ismine Bucalı hemşehrilerimize dayanak olmak istiyoruz." diye konuştu.

Yeniden Refah Partililer yakında düzenleyecekleri kongrelerine BBP Buca İlçe Lideri Mehmet Turan ve idare konseyi üyelerini davet ettiler.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Similar threads

Muhsin Yazıcıoğlu nasıl öldü?" "Muhsin Yazıcıoğlu kimdir?" soruları ölüm yıldönümünde araştırılıyor. Kahramanmaraş’ta 25 Mart 2009'da helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları Sivas'taki mezarlarının başında anıldı. Peki "Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
242
Bütün bunları yapmak nasıl bir gazetecilik işi Haydi Özışık? Bugün gündemdeki isim gazeteci Haydi Özışık ve kardeşi Süleyman Özışık. Pekala kimdir Haydi Özışık ve ismi neden bu kadar çok geçiyor? Kendisi aslında İnternethaber yayın kümesinin idare konseyi lideri fakat durum o kadar sıradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
İzmir kurtuluşunun 100. yılını kutlarken iş dünyası da yayımladıkları iletilerle yeni yüz yılda “İzmir Türkiye’deki öncü rolüne" devam edeceğini söyledi. İşte iş dünyasının iletiler: Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Lideri: Jak Eskinazi: Homeros’un “Gök kubbenin altındaki en hoş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
CHP'nin “Hedef iktidar” sloganıyla yaptığı 37. Olağan Kurultayı sona erdi. Delegeler, 52 Parti Meclisi (PM) üyesi ile 15 bireyden oluşan Yüksek Disiplin Heyeti (YDK) üyesi ve Genel Lider Kemal Kılıçdaroğlu tarafından aday gösterilen 12 kişilik Bilim Kültür ve Sanat Platformu'nun (BKSP) 8...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Asker, siyaset ve devlet adamı, başbakan yardımcısı, ülkücü hareketin lideri (D. 25 Kasım 1917, Lefkoşe / Kıbrıs - Ö. 4 Nisan 1997, Ankara). Asıl adı Hüseyin Feyzullah’tır. Koyunoğlu ailesinden Tuzlalı Ahmet Hamdi Bey ile Fatma Zehra Hanım’ın oğludur. Önceleri Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
300
858,461Konular
981,110Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt