Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

BDDK'dan Vera Varlık Yönetim AŞ'nin faaliyet iznine iptal kararı

BDDK'dan Vera Varlık Yönetim AŞ'nin faaliyet iznine iptal kararı

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
2255597_720x360.jpg

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nca (BDDK), Vera Varlık Yönetim AŞ'nin faaliyet izninin iptal edilmesine karar verildi.

BDDK'nın bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararına göre, Vera Varlık Yönetim AŞ'nin tüm hak, alacak, borç ve yükümlükleriyle Boğaziçi Varlık Yönetimi AŞ'ye devir olması sebebiyle, Varlık Yönetim Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik kapsamında şirketin faaliyet izninin iptal edilmesine karar verildi.

AA

Similar threads

BDDK'nin Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Kurul kararına göre, Merkez Varlık Yönetim AŞ'nin faaliyet izni, şirketin talebi doğrultusunda iptal edildi. İptal kararı, Varlık Yönetim Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik uyarınca verildi.
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), Adil Varlık Yönetim'e faaliyet izni verilmesine karar verdi. BDDK'nın Resmi Gazetede yayımlanan izin kararına ilişkin açıklamada şu bilgilere yer verildi: "Kurulun 18 Nisan 2019 tarih ve 8330 sayılı kararı ile kuruluşuna izin verilen Adil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nca (BDDK) Denge Varlık Yönetim AŞ ve Erpa Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para AŞ'ye faaliyet izni verildiği bildirildi. BDDK'nin bugünkü Resmi Gazete'de yer alan kararında, kurul tarafından 29 Kasım 2018'de kuruluşuna izin verilen Denge Varlık Yönetim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
BDDK, kuruma iletilen şikayetlerin incelenmesi sonrası bazı mali kuruluşlara para cezası uygulayacak Konu hakkında BDDK'dan yapılan açıklama şöyle; COVID-19 salgınıyla mücadele sürecinde bireysel ve ticari müşteriler tarafından Kurumumuza iletilen şikâyetler incelenmiştir. Bu kapsamda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunca (BDDK), Standard Chartered Yatırım Bankası Türk AŞ'nin Standard Chartered Bank grubuna dahil yabancı banka ve finansal kuruluşlara destek ve danışmanlık hizmeti sunmasına izin verildi. BDDK'nın, Standard Chartered Yatırım Bankası Türk AŞ'nin destek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,735Kullanıcılar
TanselSon üye
Üst Alt