Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

BDDK'den 2 şirkete faaliyet izni

BDDK'den 2 şirkete faaliyet izni
0
37

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
2231172_720x360.jpg

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nca (BDDK) Denge Varlık Yönetim AŞ ve Erpa Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para AŞ'ye faaliyet izni verildiği bildirildi.

BDDK'nin bugünkü Resmi Gazete'de yer alan kararında, kurul tarafından 29 Kasım 2018'de kuruluşuna izin verilen Denge Varlık Yönetim AŞ'ye 5411 sayılı Bankacılık Kanunun 143'üncü maddesi ve Varlık Yönetim Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmeliğin 6'ncı maddesi çerçevesinde faaliyet izni verildiği belirtildi.

Kurulun diğer bir kararında ise Erpa Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para AŞ'ye 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanunun 12'nci maddesinin 1 numaralı fıkrasının a, b ve c bentlerinde belirtilen ödeme hizmetlerini sunmak ve Kanunun 15'inci maddesinin 1 numaralı fıkrası, 18'inci maddesinin 2 numaralı fıkrası ve 19'uncu maddesi uyarınca elektronik para ihraç etmek üzere elektronik para kuruluşu olarak faaliyet bulunma izin verilmesine karar verildiği kaydedildi.

Similar threads

BDDK'nin bugünkü Resmi Gazete'de yer alan kararında, bir şirketin faaliyet izni aldığı bildirildi. Buna göre, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun 8 Kasım 2018 tarih ve 8080 sayılı Kararı ile kuruluşuna izin verilen Turk Finansman AŞ'ye 6361 sayılı Finansal Kiralama, Faktoring ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), Adil Varlık Yönetim'e faaliyet izni verilmesine karar verdi. BDDK'nın Resmi Gazetede yayımlanan izin kararına ilişkin açıklamada şu bilgilere yer verildi: "Kurulun 18 Nisan 2019 tarih ve 8330 sayılı kararı ile kuruluşuna izin verilen Adil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim ) Özet Bilgi Şirketimizin 2.Olağanüstü genel kurul toplantısı 28.01.2020 tarihinde yapılacaktır. Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) 6493 sayılı Kanun’un 8. maddesinin dördüncü fıkrası uyarınca Bankalararası Kart Merkezi'ne (BKM) hâkim ortak olarak hissedar olduğunu duyurdu. TCMB'den yapılan açıklamada şöyle denildi: ''12 Kasım 2019 tarihli ve 7192 sayılı Kanun ile, 6493 sayılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim ) Özet Bilgi Şirketimizin Olağanüstü genel kurul toplantısı 30.12.2019 tarihinde şirket merkezinde yapılacaktır. Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır Yapılan Açıklama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
858,474Konular
981,218Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt