Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bdw hakkında

bdw hakkında
0
375

Similar threads

Border Defense War etkinliğine nasıl girilir BDW’ye girmek için tıpkı Chaos etkinliği gibi yukarıda çıkan küçük pencerede Join/Katıl tuşuna basmalısınız. Border Defense War hakkında Gün içindeki tüm Border Defense War etkinliklerine girebilirsiniz. Etkinlik takviminden BDW saatleri hakkında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
1Yöntem malzemeler 2 adet hf 2 adet +52 rogue char 2 adet plat (plattan cıkan cashlerle ped kutu toplasın diye kagıt alıyoz gerisiyle drop walkrie) 1 arkadas charları maradonda bulunan dark eyes dire wolf shadow slotlarına bırakıyoz 2 chara 25 dakikada (en az) 1tane +8 item düsse 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
235
Arkadaslr Başlıktaki Gibi Birazcık Daha Açıklayım 9sınıftayken hoslanmıstm aslında fakat sevgilisi vr die hiç bişey beslememstm Snra yaz tatilinde tesadufn konusmaya basladkBundan 6 ay önce bu kıza aşık oldm Kız Sevgilisinden Ayrılmış Bende Ayrılmıştm öle muhabbet ederken istedemedn aşık oldm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
kalbim acıyr :( lise 3deyim bi gün face de eklme talibi geldi birincil dönem baktım ve uzak bğndm çocuktu kendisi kabul etdm nyse konuşmya bşldık 1ay kdar knuştuk okulda görüştük falan iyi birisi oldğna kanaat getrdm snra çıkmya bşldık çocukta boy var ykışklı falan fiilen benim için önmli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
arkadaşlar bn oyun içinde bişi sorcaktım ben bu custom game de osmanlı devletini seçtim belli bi xp ve lwl sayısına ulaştım şimdi hatırlamıorum ama 30 civarı bi lwl osmanlı devletinde oynadığımda mesela askerleri upgrade yapmak için 5tarihe geçin dio industrial age sanırım bilmiorum tam ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,496Konular
981,827Mesajlar
29,874Kullanıcılar
rdmuSon üye
Üst Alt