Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

BeamNG Drive Sistem Gereksinimleri

BeamNG Drive Sistem Gereksinimleri
0
96

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73

BeamNG Drive (BeamNG.drive)

5844-0-5f738622a462086a024e8959366c86d6.jpg
BeamNG.drive, Bremen merkezli görüntü oyun geliştiricisi BeamNG tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir araç simülasyon görüntü oyunudur. Oyun soft-body fiziğine sahip ve 29 Mayıs 2015 tarihinde Microsoft Windows için Steam Erken Erişim'de piyasaya sürüldü.

BeamNG.drive altı moda sahiptir: karmaşıklık, zorluk ve gaye olarak değişen hizmetler olan Scenarios; belli başlı bir temayla ilgili küçük senaryolar topluluğu olan Campaign Mode; oyuncunun, tercih edilen bir ortamda birkaç farklı aracı kullanabileceği (veya çarpabileceği) Free Roam Mode; oyuncunun aracı, haritayı, rotayı seçtiği ve en yeterli vakti maksat aldığı Time Trials; oyuncuyu bir otobüse koyan, yolcuları belli başlı bir güzergah boyunca yönlendiren Bus Routes; ve temel olarak bir devir denemesi olan, lakin Tron'u andıran bir ortamda olan Light Runner modu.

Oyun, soft-body fiziğini hem araç dinamiklerini hem de nesneler ile araçlar arasındaki çarpışmaları denetim etmek için uyguluyor.

13 Temmuz 2018 tarihinden itibaren oyuncular Automation otomobillerini oyuna aktarabilir hale geldiler.

BeamNG.drive Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri: - İşletim Sistemi: Windows 7 Service Pack 1
 - İşlemci: Desktop Intel i3
 - Bellek: 4 GB RAM
 - Ekran Kartı: GTX 550 TI
 - DirectX: Sürüm 11
 - Depolama: 5 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

- İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit
 - İşlemci: High-end Intel i5/i7 yahut High-end AMD 6 Core ya da daha güzeli
 - Bellek: 8 GB RAM
 - Ekran Kartı: GTX 780