BearShare kaldıramıyorum nasıl kaldırabilirim diyenlere bearshare nasıl kaldırılır bearshare kaldıramıyorum belli başlı sayfadan kaldırma mozilla başlıca sayfamdan kaldır sayfadan kaldırma firefox bearshare nasıl kaldırılır, kaldırma, silinir, bilgisayardan, hakkında bilgiler Geçen oğlum yani geçen derken dün meleklerim bilgisayara bu müzik indirme proğramını kurmuş Bende kaldırayım dedim fakat bir türlü kaldıramadım Googleden başladım araştırmaya Bakın şu şekilde kaldırılıyor arkadaşlarım 1549280143 1549280143 bearsharekaldiramiyorumnasilkaldirabilirimdiyenlere5c582393e1bb5bearsharekaldiramiyorumnasilkaldirabilirimdiyenlere5c582393e1bb5bearsharekaldiramiyorumnasilkaldirabilirimdiyenlere5c582393e1bb5 Bazen yanlışlıkla proramı bilgisayarınızdan silmek için programın klasörünü silersiniz Bu durumda Denetleme Masası Program EkleKaldır da o programı kaldırmaya çalıştığınızda kalkmaz Bunun için tweakui yardımcı programı kullanabilirsiniz Yahut BaşlatÇalıştırRegedit i çalıştırın (Çalıştır'ı klavyeden çalıştırmak için win tuşu ile R tuşuna basın) 1 HKEYLOCALMACHINE 'i yan + yı tıklayın açılan listeden 2 Software 'i açın, benzer şekilde peşine düşüp takip edin 3 Microsoft 'u açın 4 Windows 'u açın 5 CurrentVersion 'u açın 6 Uninstall' ı açın (Bilgisayarım HKEYLOCALMACHINE Software Microsoft Windows CurrentVersion Uninstall) Burada ProgramEkle kaldır daki listeyi göreceksiniz Listeden kaldıramadıklarınızı DEL tuşuna basarak silin Bunlar bittikten daha sonra proğram ekle kaldırda proğramın olmadığını göreceksiniz daha işiniz bitmedibearsharekaldiramiyorumnasilkaldirabilirimdiyenlere5c582393e84e6alt Program Files teki Bear Share klasörüne girin sırasıyla önce buradaki media bardaki uninstali ardından bir geriye gelip bear sharedeki uninstali çalıştırın en son tekrar program files ten bear share dosyasını silin azıcık önce yaptım başardım bilginiz olsun