Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bebeğim çok gazlı ne yapabilirim

Bebeğim çok gazlı ne yapabilirim
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bebeğim çok gazlı ne yapabilirim merhaba hanımlar benim yenidoğan bir bebeğim var ve fazla aşırı gazlı hiç durmuyor ilaç ve gaz çıkarma haricen bebeğin gazı için ne tavsiye edersiniz  

Similar threads

bebeğim çok gazlı ne yapmalıyım yardım edin :(( 2 aylık bebeğim var hemen uyuyor ve size sormak istiyorum , özellikle artan gaz sancıları yüzünden bebeğim ne uyuyor ne uyutuyor, sizler bana ne nasihat edersiniz? Ne yapabilirim ?bebegimcokgazlineyapmaliyimyardimedin5c59844f2c1b3alt :( Frown...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
bebeğim fazla gazlı bitkisel öneriniz varmı Bebeğim var 2 aylık ve fazla gazlıSıcak tutuyorum, yediklerime dikkat ediyorum ama nafileÇok artı gazı var ve ara sıra çok ağlıyorBana verebileceğiniz ilaç dışı nebati bir öneriniz var mı ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
bebeğim çok pişik oldu primadan ne yapabilirim Acil takviye,benim kizim 2 yasinda ve prima 4 kullaniyorum kucuk geldi sizdiriyor diye 5 numarasini aldim dun gece ve bugun kullandim ilginç pisik olmus resmi olarak yanmis gibi ne yapacan yardim edermisiniz  
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Çocuğum niçin uyumuyor? çocuğum uyumuyor,çocuğunuz uyumuyor mu,çocuğum uyumuyor ne yapabilirim,bebeğim hemencecik uyanıyor sebebi ne olabilir,çocuğum uyumuyor bana ne tavsiye edeceksiniz,çocuğum uyumuyor hastamı, 36078 36078...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Bebeğim sürekli uyuyor nedeni nedir? bebeklerin fazla uyuması zararlımıdır,bebeklerde uyku düzeni,bebeğin uzun süreli yatması sakıncalımıdır,bebeklerde ne dek uyumalı,bebeklerde uyku kaç saat olmalı,bebeklerde uyku hakkında bilgiler 35910 35910...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt