Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bebeğim çok gazlı ne yapabilirim merhaba hanımlar benim yenidoğan bir bebeğim var ve fazla aşırı gazlı hiç durmuyor ilaç ve gaz çıkarma haricen bebeğin gazı için ne tavsiye edersiniz
bebeğim çok gazlı ne yapmalıyım yardım edin :(( 2 aylık bebeğim var hemen uyuyor ve size sormak istiyorum , özellikle artan gaz sancıları yüzünden bebeğim ne uyuyor ne uyutuyor, sizler bana ne nasihat edersiniz? Ne yapabilirim ?bebegimcokgazlineyapmaliyimyardimedin5c59844f2c1b3alt :( Frown...
bebeğim fazla gazlı bitkisel öneriniz varmı Bebeğim var 2 aylık ve fazla gazlıSıcak tutuyorum, yediklerime dikkat ediyorum ama nafileÇok artı gazı var ve ara sıra çok ağlıyorBana verebileceğiniz ilaç dışı nebati bir öneriniz var mı ?
bebeğim çok pişik oldu primadan ne yapabilirim Acil takviye,benim kizim 2 yasinda ve prima 4 kullaniyorum kucuk geldi sizdiriyor diye 5 numarasini aldim dun gece ve bugun kullandim ilginç pisik olmus resmi olarak yanmis gibi ne yapacan yardim edermisiniz
Çocuğum niçin uyumuyor? çocuğum uyumuyor,çocuğunuz uyumuyor mu,çocuğum uyumuyor ne yapabilirim,bebeğim hemencecik uyanıyor sebebi ne olabilir,çocuğum uyumuyor bana ne tavsiye edeceksiniz,çocuğum uyumuyor hastamı, 36078 36078...
Bebeğim sürekli uyuyor nedeni nedir? bebeklerin fazla uyuması zararlımıdır,bebeklerde uyku düzeni,bebeğin uzun süreli yatması sakıncalımıdır,bebeklerde ne dek uyumalı,bebeklerde uyku kaç saat olmalı,bebeklerde uyku hakkında bilgiler 35910 35910...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.