Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bebeğim Ninnisi

Bebeğim Ninnisi
0
145

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bebeğim ninnisi,
Bebek ninnisi
En guzel ninniler

Bebeğim kocaman, onu tutamam
Ninniler soylerim, hic uyutamam
Oynayıp guluyor, bizi suzuyor
Mamasını yemiyor, beni uzuyor
Evcilik oynarken bana eş olur
Hem anne hem baba hem kardeş olur
Oynayıp guluyor, bizi suzuyor
Mamasını yemiyor, beni uzuyor

Similar threads

2 Kıtalık ninniler cocuklar icin Bebeklerinize kıs aninniler arıyorsanız aradığınız ninnileri sayfamızda bulabilirsiniz images2kitalikninniler5ad5c78e6122a Ninni Gokte yıldız oynuyor Gozum yavruma doymuyor Ellerde yavruma doymuyor Ellerde yavru cok amma Benim yavrum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Cocukların soylebileceği şarkılardan sozler sectik aminim bir coğunu hatırlayacaksınız ATATURK Turk’u olumden, O’dur kurtaran O’dur yeniden ,Turkluğu kuran Yaptığı ordu, duşmanı kovdu Ulusu yurdu O’dur yaratan Turk’un dileği O’nun ereği Yuce yureği Turkluğe vatan Bu memleketi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Bebekler icin ninniler Bebeklere Ninniler En guzel bebek ninnileri Dandını dandını dastana Danalar girmiş bostana Kov bostancı danayı Yemesin lahanayı Eee Eee eee eee huu huu huu huu Uyusun da buyusun ninni Tıpış tıpış yurusun ninni E bebeğim eee E bebeğim eee E Bebeğime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Kulturumuz ile ilgili ninniler NİNNİ Cocuğun uyumasının sağlanması ya da ağlamasının durması icin, sade bir dille ve hece olcusune gore ezgili olarak soylenen urunlerdir Soyleyeni belli olmayan bu urunler dortluklerden ve nakarat bolumlerinden oluşur Kulturumuz'de Onemli bir yeri olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
2 Kıtalık ninniler çocuklar için Bebeklerinize kıs aninniler arıyorsanız aradığınız ninnileri sayfamızda bulabilirsiniz Ninni Gökte yıldız oynuyor Gözüm yavruma doymuyor Ellerde yavruma doymuyor Ellerde yavru çok amma Benim yavrum uyumuyor Ninni, ninni bebeğim ninni Ninni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,497Konular
982,544Mesajlar
30,281Kullanıcılar
BynuriSon üye
Üst Alt