Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bebeğimi en kolay nasıl uyuturum?

Bebeğimi en kolay nasıl uyuturum?
0
39

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bebeğimi en basit nasıl uyuturum? bebek nasıl uyutulur ,bebeğimi uyutamıyorum,bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz,bebek uyutma sırları,bebek uyutma tüyoları 35482 35482 bebegimienkolaynasiluyuturum5c5018061ceeebebegimienkolaynasiluyuturum5c5018061ceee 242 160 1jpg35482 Bebeğimi en kolay nasıl uyuturum? 1jpg35482 Bebeğimi en kolay nasıl uyuturum? Eve yeni gelen bir bebek yeni bir uyum demektir Her bebek bir diğerinden öbür yapıya sahip olduğu gibi, her aile de ayrı alışkanlarla yaşamayı seçim eder Bebeğinizi mi düzeninize uydurmaya çalışıyorsunuz, siz mi onun şuursuz düzenine uyarlamak istiyorsunuz o size kalmış Bir reel var ancak, bebekler rutini sever, kendilerini güvende hissederler Fakat bunu kendi başlarına yaratamazlar, annelerinin liderliğine ihtiyaçları vardır Peki ya annenin yardıma ihtiyacı yok mu? En önemlisi bu yardımı edinmek istiyor mu? Koymak istediği düzenle, nasıl yapacağını bilmemek arasında kalmış annelere hizmet eden, önce bebeklerinin sonra annelerin hayatını kolaylaştıran, sohbetine doyamadığım bir Uyku Danışmanı ile tanıştım ve ona aklımdaki bütün soruları sordum 04 yaş arası bebek ve çocukların uyku sorunlarını çözme konusunda ailelere danışmanlık hizmeti veren Kundak Uyku Danışmanlığı'nın kurucusu Pınar Sibirsky, Amerika'da Family Sleep Institute'de uyku eğitimini tamamladıktan daha sonra, International Association of Child Sleep Consultants (Uluslararası Çocuk Uyku Danışmanları Birliği) üyesi olmuş bir anne Yurt dışında aldığı çoğu eğitim ve birçok ülkede beraber çalıştığı ailelerin dışarıda, ülkemiz ebeveynlerinin çocuk yetiştirme kültürüne harmoni sağlayarak, ihtiyacı olan annelere yardım vermeye devam ediyor Yenidoğan ,bir bebek yaklaşık 45 dakika açıkgöz kalabilir Bunun 30 dakikası gıda, 15 dakikası alt değiştirme, gaz sonuç derken her yerde uykuya dalmaya hazırdır bebek Fakat zamanlama çok önemlidir Bebeğinizi dürüst anlarsanız, beşiğine koyduğunuz anda uyuyacaktır Kucakta pış pış yapıp, zamanı uzatırsanız bebek ağlamaya başlar, yatağına gitmek de istemez 'Haydaaaaa daha yeni emzirmiştim, tüm ihtiyaçlarını da karşılamıştım niçin ağlıyor fakat diye' telaşa kapıldığınız noktada, anneanne gelir : 'Ağlıyorsa biraz daha emzir, doymamıştır' der Doğrusu anne bebeğinin doyduğunu biliyordur, ancak hatıra kurtarmak ve ağlamaya bitirmek için yeniden başa döner, emzireyim de sussun diye düşünür ve bebek memede uykuya dalar Çünkü aslında ihtiyacı olan uykudur, beslenmek değil İzlemek, zamanlamayı yakalamak ve dayanıklılık fazla önemli Ben burada devreye giriyorum Pınar'ın en büyük arzusu, bebekte uyku sorunları başlamadan ailelere danışmanlık devretmek “Keşke anneler hamileyken ya da ilk 3 ayda gelse Onlara doğruca bebeği ağlatmadan, ufak minik adımlarla oluşmamış hatalı alışkanlıklar başlamadan sistemi öğrettiğimde fazla daha fazla verim alıyoruz Böylece bebeği sallamaya, ağlatmaya, kendimizi harab etmeye lüzum kalmadan azcık tahammül ve istikrarla süratli bir şekilde istek edilen yere geliyoruz demekten kendini alamıyor  

858,496Konular
981,704Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt