Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bebeğimin Bebeği

Bebeğimin Bebeği
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
imagesbebegiminbebegi5ad1bb4a20923

Yine umitsizdi aslında, yine husran bekliyor beni ama diyerek minicikde olsa icinde yeşeren umide su verip buyutmeye calışmıştı kac gundur Kimseye soylememişti kimseyi heyecanlandırmanın alemi yoktu nasıl ise diğerleri gibi olcaktı sonuc
Alacaktı sonucu laboratuardan okuyacaktı; sonuc mu istiyorsun gulerim haline yok işte bir kere daha guzelim bebek mebek bir başka baharı beklemek zorundasın gibi cumlelerin olacağını ya da kendinin negatif sozcuğunu oyle anlayacağını duşunerek keyfi kactı Verilen sonuc boyle cumlelerle verilse herhalde fena olurdu diye duşunmekten kendini alamdı Elif, iyiki kısaca yanıt veriliyor dedi şukrederek

Hem vitrinlere baktı hem de kafasında kendi yarattığı huznu dağıtmaya calıştı Yanından, yoresinden gecen kadınlara biraz da kıskanclıkla baktı Hele elinden bir cocuk tutuyorsa, ya da karnı burnunda hamile ise işte o zaman yıkılın dağlar, cekilin ben geceyim efkarım var benim, dercesine bir solukta eve kapanıp başını yastıklara gomerek ağlamanın ozlemini cektiğini farketti

Laboratuarın kapısına vardığında ne cok senaryo yazdığını duşundu Allahtan kimsenin kafasından gecenleri okuma gibi bir yeteneği yoktu Kendi kendine gulumsedi; haydi yine hayallerini birazdan burada bırakıp cıkacaksın bir daha ki teste kadar diyerek kapıyı actı
Hemşire cayından bir yudum alıp goz ucu ile urkek bir şekilde bakan kadını suzdu Anımsadı yarım saat once test icin gelen kadın bu diye duşunup Elif'e; adınız ne idi? diye sordu
Elif Ciğdem dedi
Elinde ki kağıtlar icinden secti Elif ile ilgili olanı bulduğu anda once Elif e sonra kağıda baktı Sanki gulumser gibi mi bakmıştı ne? Uzattı kağıdı hayırlı olsundedi
Kağıdı aldı elleri titreyerek okudu o anahtar cumleyi de okudu
pozitif
Duşundu Elif benim bildiğim, pozitif olumlu demek, yoksa başka bir anlamı mı vardı bu sozcuğun
İnanamıyordu, hemşireye sordu; acaba pozitif demek hamile olduğumu mu gosteriyor?
Anlamaz gozlerle baktı hemşire Hayret okumuş birine benziyor ama demek ki gorunuşe aldanmıyacaksın diye icinden gecirdi
Evet hanımefendi hamilesiniz!
Kadına kac kez teşekkur etti hatırlamıyordu Ucarcasına cıktı dışarı, sanki kanat takmıştı
Gokyuzunun rengi meğer ne kadar hoş bir mavi imiş ve insanlar hepsi de ne kadar guzelmiş ben nasıl oldu da farketmedim bunu şimdiye kadar diye duşunup kocaman gulumsedi Elif
Hepsine sarlıp sevincini paylaşmayı kahkahalar atıp şarkı soyleyerek evde onu bekleyen ailesine haber vermek icin koşar adımlarla evine giden otobuse bindi

Pencere deki buğuyu elinin tersi ile sildi Elif, gulumsedi Yıllar oncesine gitmişti yine bugun aldığı o guzel haberle
Ne kadar farklı bir duygu idi bu tanrım, yıllar ne kadar cabuk gecmişti Kızı prensesini kucağına verilene kadar inanamamıştı bebeği olduğuna Her doktor kontrolune gittiğinde yureği ağzında giriyordu muayehaneden iceri, hatta doktor sırf bu nedenle kalp ile ilgili sorunu olduğunu duşunup onu kardiyolojiye sevk etmişti
Kardiyoloji servisinde ki tum hastalar yaşlı tonton ihtiyarlardı Elif i gorunce doktorun gozleri parlamıştı nedense

Bugun yine kalbi yerinden cıkacak gibi atıyordu yine O kucucuk bebeği buyumuş evlenmiş şimdi de telefon da ona o guzel haberi vermişti anneanne olacaksın annehazırlan demişti

Gozlerinden yanaklarına akan o ılık gozyaşını elinin tersi ile sildi Pencereyi actı icinden kocaman bağırdı
Cok mutluyum tanrım cok

858,466Konular
981,162Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt