Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bebeğimin dişleri karardı

bebeğimin dişleri karardı
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
bebeğimin dişleri karardı bebeğimin dişleri karardı bebeklerin dişleri neden kararır süt dişlerinde kararma bebeklerde diş kararması çocuklarda diş kararması demir ilaından dolayı bebeğimin dişleri karardıben de artık vermemeye karar verdmkan seviyesi sıradan olduğu halde 10 damla her gün ferro sanol veriyordum dr devam et olsun dedi ama ben vermicem sizce soğru mu yapıyorum teşekkür ederim  

Similar threads

Dr verdiği kan ilaçı oğlumun dişlerini karartı:( kan ilacı ferrum şurup ferro sanol şurup kan şurubunun tabi etkileri ilaçlarının yan etkileri Oğlum fazla iştahsızgeçen sene kan tahlili yaptırdığımda kanı baya düşük çıktı kan şurubu kullandıkgeçen yıl ferrum fort kullanmıştık hiç bi bağlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Bebeklerde diş sonuç ve bebeklerde diş kaşınması bebeklerde diş sonuç bebeklerde diş kaşınması bebeklerde diş kaşınmasına ne iyi kazanç bebeklerde diş kaşıntısı ne süre başlar ilgili bütün bilgiler burada arkadaşlar şüphesiz ki bebeğimiz, en kıymetli hazinemizdir Yeniden sahip olduğumuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Bebekte Diş Sağlığının Önemi bebeklerde diş bakımı,önemi, nasıl olmalıdır, bebek diş sağlığı hakkında bilgiler burada Uzmanlar, bebeklerin de diş temizliğine dikkat edilmesi gerektiğini, aksi takdirde dişlerin çıktıktan hemencecik sonra kaybedilebileceğini bildirdiler 1548117030...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Bebeğinizin Diş çıkarma dönemi Bebekler diş tümdengelim döneminde bazen ateşlenirler Huysuz olmaları ve gece ağlamalarına sebep olabilir Bebeğinizin diş çıkarması, fiziki gelişiminin alışılagelmiş sonuçlarından biri ve gerçekten saçının uzamasından daha stresli değil Ancak bazı durumlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Bebeklerde diş sonuç sorunları Bebeklerde diş çıkarma ateşi Bebeklerde diş tümdengelim süreci Bebeklerde diş sonuç sorunları hakkında bilgile yer veriyoruz bu yazımızda ve diş çıkaran bebeklerin geçirdiği bazı afiyet sorunlarını ele alıyoruz Melek'lerim 1548497625 1548497625...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt