Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bebeğimin Tarhana Çorbası

Bebeğimin Tarhana Çorbası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bebeğimin Tarhana Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

*1 çorba kaşığı tarhana
*1 su bardağı su
*1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Bebeğimin Tarhana Çorbası Tarifi Yapılışı Tarhana ve suyu ocakta karıştırarak pişiriyorum Ilık olduğunda üzerine zeytinyağı ilave ediyorum Afiyet olsun

Similar threads

Bebeğimin Havuçlu Tarhana Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *1 havuç *1 tatlı kaşığı tarhana *Bir su bardağı su *Zeytinyağı Bebeğimin Havuçlu Tarhana Çorbası Tarifi Yapılışı Önce havucu buharda pişiripPüre haline getirdimSonra tarhana ve suyu pişirerek içine püreyi ilave ettimAteşten alınca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Bebeğimin Şehriyeli Tarhana Çorbası ( + 8 Ay ) Tarifi İçin Malzemeler *1 yemek kaşığı tarhana *1 tatlı kaşığı tel şehriye *1 tatlı kaşığı zeytinyağı *1 su bardağı kemik suyu *Çay kaşığının ucuyla kuru nane Bebeğimin Şehriyeli Tarhana Çorbası ( + 8 Ay ) Tarifi Yapılışı Küçük bir tencereye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Bebeğimin Tarhana Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *1 yemek kaşığı zeytinyağı *1 yemek kaşığı ev tarhanası *2 su bardağı ayran *1 yemek kaşığı irmik Bebeğimin Tarhana Çorbası Tarifi Yapılışı Küçük bir tencereye zeytinyağını ve tarhanayı koyup ocakta biraz kavuruyoruz 2 su bardağı ayranı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Bebeğimin Tarhanası (5+) Tarifi İçin Malzemeler *1 çay bardağı su (100 ml) *1 tatlı kaşığı tarhana *1 tatlı kaşığı irmik *1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı *Bu tarif 5 aylık bebeğimin çorbası *( benim tatlı kaşığım klasik tatlı kaşıklarından biraz daha küçük 1 buçuk çay kaşığı gibi düşünün)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Oğlumun Tarhana Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *2 tatlı kaşığı tarhana *1 5 çay bardağı su *1 çay kaşığı zeytinyağı Oğlumun Tarhana Çorbası Tarifi Yapılışı Tarhana ve suyu küçük bir tencereye alıp ocakta sürekli karıştırarak pişiriyoruz Pisince tabağa alıp zeytinyağını ekliyoruz Bebişlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt