Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bebeğin Göbek Bağı Ne Yapılır?

Bebeğin Göbek Bağı Ne Yapılır?
0
117

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kabul ediyorum bu oldukça ilginç bir konu başlığı oldu lakin aslında merak edilen bir soru bu özellikle bu konuyu araştırmamı ve yanıtını bulmamı çevremdeki anneler istediBebeklerinin göbek bağının halen evlerinde bir yerlerde sakladıklarını söyleyen bu Anneler merak ediyorlar laf aramızda kalsın benim oğlumun göbek bağıda hala evde biryerlerde duruyor

Neyse devam edelim biz konumuza bebeklerin göbek bağı ne yapılır saklanmalı mı yahut bir yere gömülmelimi bu soruların hepsinin yanıtını aradım ve buldum bakın bebeklerimizin göbek bağlarını ne yapmamız gerekiyormuş

Çocuğun göbek bağı müsait bir yer bulunursa gömülür gömülmelidir ama gömüldüğü yerin bebeğe tesir edeceğinin düşünülmemesi gerekiyor bu sadece ırk aralarında yaygın bir inanıştırBebebeğin göbek bağının gömüldüğü yerin bebeğe iyi yada fena hiçbir etkisi yokturBu inancın hiçbir şekilde doğruluk payı yokturBir çocuğun ahlaki özellikleri ailesinden ve çevresinden gelir alacağı eğitim ile ilişkilidirBu nedenle Ailelerin çocuklarına nasıl bir eğitim vermeleri gerektiğini çok iyi bilmeleri gerekmektedir

Eğer gömülecek yerinde bir yer bulunamazsa yerinde bir şekilde bir beze yada bir poşete koyularak çöpe atılabilirmiş gerçi buna hiçbir annenin yanaşmıyacağını düşünüyorum ne yalan söyliym evlerinde saklamaya devam ederler kendimce yinede atmazlar bebeklerine ait olan birşeyi yinede öğrendiklerimi sizlerle eksiksiz paylaşmak isteidm umarım bu konuyu merak eden annelerin meraklarını giderecek bir cevap olmuştur

ALT :wwwlarcomupluploadsgobekbagineypilir76660gobekbagineypilir76660ALT
*

858,505Konular
982,698Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt