Bebeğine özel oda pınar altuğ bebeğinin odası pınar altuğ kızının odası Geçtiğimiz aylarda doğum yapan oyuncu spiker Pınar Altuğ yeni dizi projesinde rol alacak SU İÇİN SETTE ÖZEL ODA 1548642294 1548642294 bebegineozeloda5c4e67fc37d5dbebegineozeloda5c4e67fc37d5d http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberpinar10haz&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg BIRINCIL BÖLÜMÜ 22 HAZİRAN’DA YAYINLANMASI PLANLANAN YAPIM, NAZIM VE BAHAR ADLI DÖRT ÇOCUK SAHİBİ BİR ÇİFTİN RENKLİ YAŞAMINI KONU ALIYOR Star TV’nin yaz ekranında “Aile Reisi adlı yeni bir dizi başlıyor Dizide Pınar Altuğ ve Emre Kınay başrolleri paylaşıyor Pınar Altuğ, Emre Kınay’la başrolü paylaştığı “Aile Reisi adlı dizide rol alabilmek için yapımcılardan kızı Su için de bir oda istedi Pınar Altuğ dizi suskunluğunu başrolünü paylaştığı Emre Kınay ile birlikte paylaştığı “Aile Reisi adlı diziyle bozacak Yönetmenliğini Şengül Halat Hücum’ın üstlendiği dizide, Barış Küçükgüler, Elif Atakan, Tuğyan Akay Kavukçu, Ceren Türkan, Sermin Hürmeriç, Bilge Neşe Saçan, Zeynep Papuççuoğlu, Burak Davutoğlu, Uğur Aslan, Ünal Yeter rol alıyor Altuğ, 4 çocuklu bir ailede anne, Kınay ise kocası rolünde ekrana gelecek Önceki düzenlenen basın toplantısında Altuğ ve Kınay gazetecilerin sorularını yanıtladı Alıştırma saatlerini çok uzun olmasından nedeniyle Altuğ, kızı Su için sette özel oda hazırlandığını söyledi Bir ay önce boşanan Emre Kınay ise, bu yöndeki sorulara, “Artık bu konuları konuşmak istemiyorum Bundan Böyle o hayatına bakıyor ben de hayatıma bakıyorum Yalnızlığa alışmaya çalışıyorum Kızım Duru’ya vakit ayırmaya çalışıyorum Yaşam devam ediyor diye cevap verdi