Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bebek Beğendi Köftesi (+8 Ay)

Bebek Beğendi Köftesi (+8 Ay)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bebek Beğendi Köftesi (+8 Ay) Tarifi İçin Malzemeler

*Yarım yeşil kabak
*Çeyrek patates
*Çeyrek soğan
*1 diş sarımsak
*Çeyrek havuç
*1 köy yumurtası sarısı
*1 yemek kaşığı ev yapımı günlük yoğurt
*1 tepeleme tatlı kaşığı organik tam buğday unu
*1 tatlı kaşığı organik irmik
*1 tatlı kaşığı organik tam çavdar unu
*1 çay kaşığı kimyon

Bebek Beğendi Köftesi (+8 Ay) Tarifi Yapılışı Soğan ve sarımsak çok minik doğranır Kabak, patates ve havuç rendelenir(ben cam rende kullandım) bütün sebzeler bir kapta az suyla 5 dakika haşlanır(rendelendiği için çabuk pişiyor suyu da az koyduğumuz için dibi tutabilir dikkat) daha sonra kalan tüm malzeme eklenerek güzelce karıştırılır Tost makinasının içine pişirme kağıdı serilerek karışım üzerine dökülür(kıvamı çok sıvı olmamalı dikkat) üzerine tekrar pişirme kağıdı serilerek tost makinası çalıştırılır Yaklaşık 15 dakika sonra sebze köftemiz hazır Elinizle küçük lokmalar halinde bebeğinize yedirebilirsiniz Not: yumuşak bir kıvamı olduğu için pişirme kağıdını birden açarsanız dağılabilir Bıçak yardımıyla yavaş yavaş açmanızı öneririm Dilerseniz çok az zeytinyağıyla tavada iki yüzü kızarana kadar da pişirebilirsiniz Ben daha sağlıklı olduğu için tost makinasında pişirmeyi tercih ettim Benim bebeğim bu köfteyi çok beğendi ve keyifle yedi umarım sizin bebeğiniz de sever Afiyet olsun

858,496Konular
981,640Mesajlar
29,723Kullanıcılar
mikelSon üye
Üst Alt