Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bebek istiyorum

bebek istiyorum
0
23

Similar threads

bebek sahibi edinmek istiyorum merhaba bende bebek sahibi almak istiyorum 2 aydır şuan regl dönemimdeyim kanamam var fakat sırtımda ve kasıklarımda sancıda var hiç böyle olmazdıçok merak ediyorum yardımmmmm  
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
tüp bebek çoğul hamilelik hakkında veri istiyorum Tüp bebek çoğul hamilelik nedir riskleri nelerdir arkadaşlarım Bir türlü çocuğum olmuyor ve bende tüp bebek yapmaya karar verdim fakat bu usul hakkında data elde etmek istiyorum Bana tezgâhtar olabileceğinizi umut ederek buraya yazayım dedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Bebek battaniyesi örmek istiyorum Balonlu ayıcıklı battaniyeyi örmek istiyorum Örgüsü nasıl yapılıyor Devlete Ait en kolay nasıl çıkarabiliriz  
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
benim kan grubum B rh () negatif bebek sahibi elde etmek istiyorum merhabalar benim kan grubum B rh () negatif bebek sahibi edinmek istiyorum lakin bayanlarda bu kan grubu riskliymiş doktor fazla olsun diye iğne vuruyormuş acaba bu iğnehamileykenmi yoksa hamilelikten öncemi vuruluyor bilgisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
gebelik istiyorum kızlar slm yeni katıldım bebek istiyorum bi türlü olmadı reglime on gün var sizce muhakkak olumu hamilelik varsa kan testinde?hamilelikistiyorum5c4b49f8c8ddbalt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt