Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bebek Kahvaltısı

Bebek Kahvaltısı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bebek Kahvaltısı Tarifi İçin Malzemeler

*1 haşlanmış yumurta sarısının yarısı
*1 tatlı kaşığı labne peynir
*2 tane bebe bisküvisi
*Yarım ölçek devam sütü
*( 8 aydan itibaren içerisine robotta iyice çekilmiş cevizde ilave ediyoruz ve bebe bisküvisini 3 tane koyuyoruz )

Bebek Kahvaltısı Tarifi Yapılışı Yumurtayı haşlıyoruz (iyi pişmiş olacak) sarısını tabağa alıyoruz üzerine labne peyniri koyuyoruz ve çatalla iyice eziyoruz Daha sonra bebe bisküvisini de koyuyoruz Sıcak suyla hazırladığımız devam sütünü yumuşamaları için bisküvilerin üzerine döküyoruz ve tekrar çatalla karıştırıyoruz
Kahvaltımız ılık oluyor Kuzulara afiyetler olsun
(Bu tarifimiz 7 aydan itibaren bebekler içindir Yumurta sarısını ilk yedirişiniz oluyorsa başlangıçta yarım olarak hazırlayın, 1 hafta sonra bütün yumurta sarısı verebilirsiniz )

Similar threads

6 Aylık Bebek Kahvaltısı Tarifi İçin Malzemeler *Yumurtanın Sarısı *Bebe bisküvisi *Çok ince çekilmiş*ceviz*içi *Peynir *Pekmez 6 Aylık Bebek Kahvaltısı Tarifi Yapılışı İlk olarak peyniri anlatayım*Ben peynirimi kendim yapıyorum*sütü limon suyu veya tuz ile kestiriyorum 3 adet bebe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Labneli Ve Mısırlı Bebek Kahvaltısı Tarifi İçin Malzemeler *1 yumurta sarısı çok iyi haşlanmış *1 tatlı kaşığı labne peyniri *1 avuç iyi haşlanmış mısır *5 tane cici bebe *Anne sütü veya formül mama *1 çay bardağı kaynamış su Labneli Ve Mısırlı Bebek Kahvaltısı Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
5 Aylık Bebeğimin Kahvaltısı Tarifi İçin Malzemeler *14 yumurta*sarısı *İki tatlı kaşığı labne peyniri * 2 adet bebe bisküvisi *Biraz ılık su yada bitki çayı 5 Aylık Bebeğimin Kahvaltısı Tarifi Yapılışı Yumurtayı tam katı olacak şekilde haşlayın Sarısının dörtte birini mama tabağına alın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
5 Buçuk Aylık Oğlumun Kahvaltısı Tarifi İçin Malzemeler *1 tatlı kaşığı irmik *1 tatlı kaşığı nişasta *150 ml su *1 adet muz *1 tatlı kaşığı fındık ceviz badem karışımı *2 ölçek devam maması *3 adet bebe bisküvisi 5 Buçuk Aylık Oğlumun Kahvaltısı Tarifi Yapılışı İrmik ve nişastayı 125...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
6 Aylık Bebek Kahvaltısı Tarifi İçin Malzemeler *Bir yumurta sarısı *Bir tatlı kaşığı labne yada beyaz peynir *Yarım tatlı kaşığı pekmez *Dört adet bebek bisküvisi *Açmak için ılık su ( ben su ile açtım ) yada bebek maması 6 Aylık Bebek Kahvaltısı Tarifi Yapılışı Yumurtayı iyice haşlayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,478Konular
981,299Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt