!!!bebek Nasil Yapilir Sorusuna KÜÇÜkler Nasil Cvp VermİŞ Bakin!!! bebek nasıl yapılır felek ne zaman yazılır cadde yazıları nasıl yazılır BEBEK NASIL YAPILIR? Bebek nasil yapilir diye miniklere sormuslar, onlar da bakin ne cevaplar vermis: Bebek yapmak icin anne bir yumurtanin üzerine yatar daha sonra baba gelip yumurtayi kirar(Abby, 6 yasinda) Ben katiyen bebek yapmiycam babam dedi ama bebek beklerken kadinlar her gün birazcık daha hasta ve manyak oluyomus(MarieAnn, 9 yasinda) Bir kadinla bir erkek yataga girdikleri zaman, ikisinden birinin bebegi olacak demektir(Paul, 6 yasinda) Bebek annemizin içinden çikar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru isirmistir(Edward, 6 yasinda) Karsimizdaki evdeki adamin karninda bebek var ama bi türlü disariya çikamiyor(Alistair, 9 yasinda) Bebek gerçekleştirmek için uygun zamani gözlemek lazim, evde misafir olmamasi lazim(Lyn, 9 yasinda) Ben nasil yapildigini biliyorum fakat hiç yapmadim(Francis, 7 yasinda) Kediyseniz bebek yapmaniz daha kolaydir(Paulette, 6 yasinda)