Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bebek replikleri, cok komik

Bebek replikleri, cok komik
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bebek replikleri, cok komik gülünç bebek yazıları 1ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari 2 star warz anduroyidi miyiz insan mıyız belirlenmiş yok dost, aylardır iki büklüm bekliyoruz ulan 3 werdiler teknoyu, dup tis tempoyu kafamızı dinlenemiyoruz şurda iki dakkapiyasa insanların ewladı olacaz anlaşılan 4(ikizler konusmaktadir) allah kurtarsin kardes eyvallah 5 sevgili gunlukne suc i$ledigimi bilmiorum ama,beni 9 aydir bu kapali kutuda tutuyolar! vucuduma bagli olan $u kordonu sokup kurutuyorum kac gundur sopa niyetine,aha $uraya yaziorum 9 bilemedin 10 gun sonra on bolgeyi sopayla delip cikacam 6(ikizler halen konusmaktadir) ehhihi bu çok eğlenceliymis simdi chateau brillant nasil abi benim canim acaip sekilde mango tur$usu çekti nerden söylüyoruz? merak etme aşertiriz gelir acilen supersin baba yaaaa 7melis bak on tarafimda bisey cikti yenigecen gun yoktu aaa? sende değil? malsin kursat mal geliyosun dunyaya mal gidiceksin 8ikizler muhittin osurur selahattin : ulan ağzıma sıçsaydın hiç olmazsahaywan 9 şafak kaç öğretmen sen sayıyorsun ya °°°°°, aynı işte 10ulean 5 aydır tekmeliom!!! du ben bunu bi ısrayımm 11yaw anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zati kaydırak gibi kayıyorum, bi türlü uyutmadın beni, hah tamam derhal oldu kıpırdama artık, hmmmmm hemen oldu parmak emerek uyuklamak güzelmiş, insan bi müzik çalar, ninni söler öle uyutur yaaaa 12yaw ammada sulu bir ortam bu yaw, bebek miyiz, balık mıyız anlamadım gitti? 13ne acayip bi yer ya, herşeyin sesi elektrik süpürgesi gibi geliyo, bi de elektrik süpürgesi ne acaba? 14 ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? he, sorarım size? ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi 15(ikizler) olm geyirmesene lan olm valla midesi guruldadı annemin 16(zit ikizler) cikarin beni buradan kirlarda kosmak, sevgilimle cosmak istiyorum yurumene 1 yıl var daha, ne kosmasi ne sevgilisi yapma yaa daha cikmadan depresyona giricem be kardesim 17yahya kemal beyatlı doğmak üzere bundan böyle demir elde etmek günü gelmişse zamandan meçhule dışarı giden bir gemi kalkar bu limandan 18william shakespeare doğmak üzere bu sefer debu birazcık daha önce oluyo bağlı çıkmak mı,çıkmamak mıişte bütün mesele; çıkıyom anasını satiim 19sampiyonlar ligi maci var iceride sen burda ütü yapiyosun anne yaa babamızın hayrına mi tekmeliyoruz 20Ikiz bebekler + Kardesim sayiyom sayiyom 10 cikio Ne ? + Parmak diyorum Bende 10 tane sende niçin 11 tane ?! Bilmem ​​sevgius​