Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bebek yatağı nasıl olmalı?

Bebek yatağı nasıl olmalı?
0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bebeğin yatağı nasıl olur
Bebeğimin yatağı nasıl olmalı?
Yeni doğan bebeğin yatağı nasıl olmalı

Bebeğin yatacağı yeri secerken neye dikkat etmeliyiz? Yatağın ozellikleri nasıl olmalı?

Bebeğin yatağını secerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır

Orneğin, yatak zemini sert olmalı, parmaklıklar arası mesafe 7 cm'den fazla olmamalıdır Parmaklıklar arası geniş olursa bebeğin başı bunlar arasına sıkışabilir Sert pamuklu veya yunlu doşekler yeğlenmelidir Yastık kullanılmaz Yorgan seciminde elyaflı ya da kuştuyu ile doldurulmuş yorganlar yerine pamuklu ve yunluler kullanılmalıdır Bebekler yan ya da sırtustu yatırılabilir Beslendikten hemen sonra bir muddet yan yatması daha uygundur Başın yatış pozisyonu sık sık değiştirilmelidir Hep aynı tarafa yatarsa başta şekil bozukluğu oluşabilir imagesbebekyataginasilolmali5af7406ca17fc

Similar threads

Bebeğin yatağı nasıl olur Bebeğimin yatağı nasıl olmalı? Yeni doğan bebeğin yatağı nasıl olmalı Bebeğin yatacağı yeri seçerken neye dikkat etmeliyiz? Yatağın özellikleri nasıl olmalı? Bebeğin yatağını seçerken uyarı edilmesi gereken bazı noktalar vardır Örneğin, yatak zemini sert olmalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Bebek kıyafeti alırken bunlara dikkat Cocuk kıyafeti alırken nelere dikkat edilmeli? Cocuk kıyafeti secimi hakkında oneriler Ozellikle yeni doğan doneminde cocuklar cok hassas olurlar Bebekliğin her doneminde sadece ne yiyip ictikleri değil, ne giydikleri de cok onemli Anneler bebek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
305
Bebek yatağı nasıl olmalı bebek yatağı nasıl olmalı Bebek yatağı çeşitleri Selam kızlar Bende yatak alırken fazla araştırmıştım ben koskocoman olmayan bir yatak tercih ettim2 yaşına geldiğinde yenileriz diye düşündük sizlerede tüm ayrıntıları ile nelere dikkat etmeniz gerekir paylaşmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Bebeğimin Yatağı Nasıl Olmalı? Bebeğimin Yatağı Nasıl Olmalı? İyi bir gece uykusu , hepimizin olduğu gibi bebeklerinizin de ihtiyacı! Bebeğinizi yatağına her yatırdığınızda, yattığı yerin yalnızca güvenli değil aynı zamanda kuytu ve huzurlu olduğundan da belirli olmanız gerektiğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Yeni Doğan Bebek Nasıl Yatırılmalı Yardım Bebek Nasıl Yatırılmalı Yeni Doğan Yenidoğan bebeklerin yatırılacağı yer ve oda sıcaklığı oldukca onemlidirYenidoğanın yattığı oda annesi dışında başka erişkinlerle surekli paylaşılmayan, sıkca havalandırılan, kış aylarında 20 Cº yi aşmayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt