bebek yüzlü Hande Güneşi Gördüm filimi ile yoğun tempoda çalışan meşhur oyuncu Hande Subaşı güzelliği ile büyülüyor 'ÇİRKİNLEŞTİRMEYİ BAŞARAMADILAR!' 1548636352 1548636352 bebekyuzluhande5c4e50c3ec85cbebekyuzluhande5c4e50c3ec85c http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberhandesubasimansett&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg TÜRKİYE ESKİ GÜZELİ HANDE SUBAŞI, ŞU SIRALAR 'GÜNEŞİ GÖRDÜM' FİLMİNDEKİ KISA VE GÜZEL ROLÜYLE ADINDAN BAHSETTİRİYOR Filmde üç çocuk annesi Doğulu bir genç kadını canlandıran Subaşı, oyunculuğuyla büyük takdir topluyor Birincil sinema filminde olumlu eleştiri aldığı için çok mutlu olduğunu söyleyen güzel manken bunun, içindeki sinema aşkını daha da güçlendirdiğini belirtti Subaşı, filmde kendisini izleyen bütün tanıdıklarının fazla şaşırdığını da sözlerine ekledi: '2005 Türkiye Güzeli gibi durmamışım Gerçi makyaj ekibi beni çirkinleştirmek için fazla uğraştı Uzun süren makyajlar sonucu bile çirkinleşemediğimi ama rolün hakkını verdiğimi söylediler Etrafımdakiler, özellikle Doğulu gibi konuşabilmeme fazla şaşırmışlar'