Bebekler İçin Mercimek Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 diş sarımsak1 kahve fincanı yeşil mercimekYarım havuç1 ufak patatesYarım kadeh ilikli kemik suyu1 yaş üstü dere kaşığı ucu ile kaya tuzuGaz problemi olan bebekler için kimyon da eklenebilir Bebekler İçin Mercimek Çorbası Tarifi Yapılışı Merhaba sevgili anneler öncelikle bizler bebeklerimiz için sağlıklı olan ne varsa onu yemeleri için uğraşıyoruz fakat onlar ne yazıkki nerde sağlığa zararlı şeyler varsa onları tercih ediyorlar emrindeki bizler ipleri asla elimizden bırakmamalıyız bu arada benim bebeğim 1 yaşında inanmayacaksınız 6 ayından beri ilave yiyecek için uğraşıyorum yılmadan yıpranmadan hergün 3 çeşitlilik 5 çeşit yemek yapıyorum 12 kaşık bile yese benim için yeterli derken bu aralar maşallah diyelim yemeye başladık ligone kids sürüp tamamen Gelelim tarifimize gerçekten çok basit ;minik bir tencereye bütün malzemelerimizi ekleyip içindekiler pişene kadar haşlıyoruzsonradan ben mercimekte blender kullanmıyorum eski yöntemle ilerleyip elekten süzüyorum siz eğer isterseniz içine kırmızı kapya biberiniz varsa onunla da ekleyerek renklendirebilirsiniz çoktan minnak ballarınıza sağlık olsunn ❤❤ol sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur