Bebekler Için Ninniler bebek ninni indir bebek ninnileri dinlemek istiyorum ninni kulak vermek istiyorum ninnileri indir Bebekler Için Ninniler Dandını dandını dastana Danalar girmiş bostana Kov bostancı danayı Yemesin lahanayı Eee Eee eee eee huu huu huu huu Uyusun da büyüsün ninni Tıpış tıpış yürüsün ninni E bebeğim eee E bebeğim eee Dandını dandını danalı bebek, elleri kolları kınalı bebek, neden yaya yürürsün, köleli, dadılı, lalalı bebek Dandını dandını danadan, bir ay doğmuş anadan, id bağışlasın yaradan, eksilmesin aradan Benim annem, hoş annem Beni al kollarına Kucağında okşa beni Bana ninniler söyle Dandını, dandını, dastana Danalar girmiş bostana Kov bostancı danayı Yemesin bostanları E,E,E,E E,E,E,E Yaylaların yoğurdu Bu güzeli hangi ana doğurdu Bu güzeli doğuran belli başlı Balılan mı yoğurdu Hu, huu, huuu kuşu Ben çıkamam yokuşu Çalılıklar yuvası Mama getirir bebeğimin babasıanası E, e, eeeeeeee, e Ninni benim yavruma ninni Dandini dandini dastana Kuzular girdi bostana Kov bostancı danaları Yemesin mamaları E, e, eeeeeeee, e Ninni benim yavruma ninni Uyusun da büyüsün niiiiiiiinnniii Tipis tipis yürüsün niiiiiiiinnniii