Bebeklere Doğum Günü Tebrik Mesajları Burada bebeklere doğum günü tebrik mesajları hoş sözler temenniler ile ilgili bilgiler burada melekler Daha önce eklediğimiz aile ilgili hoş sözler,kısa face sözleri gibi böylece çok mesaj örneklerinden sonra şimdi de yenidoğan bebekleriniz için bebeklere doğum günü tebrik mesajları eklemek istiyoruzİşte yeni doğum yapmış yakınlarınıza iletebileceğiniz en hoş bebeklere doğum günü mesajlarıbebekleredogumgunutebrikmesajlariburadamelekler5c55713a2c7e7alt 1549103414 1549103414 bebekleredogumgunutebrikmesajlariburadamelekler5c55713a62b46bebekleredogumgunutebrikmesajlariburadamelekler5c55713a62b46 bebekleredogumgunutebrikmesajlariburadamelekler5c55713a62b46 *Ufak bebeğin yanaklarından ilerde öpebilmek dileğiyle *Bebeğinizle beraber afiyet ve sevinç doymuş yıllar dileriz *Yeni dünyalıya merhaba *Yeni anne ve babaya mutluluklar dileriz *Minik bebeğin yanaklarından ileriki günlerde öpebilmek dileğiyle *Kendine ve ufaklığa iyi bak *Allah, analı babalı büyütsün *Bebeğimize hoşgeldin diyor, sıhhat ve sevinç diliyoruz *Bebeğimize hoşgeldin diyoruz *Mutlu huzurlu dinç bir gelecek dileklerimizle, bebeğinizi ve anne babayı kutluyoruz *Süper anne en hoş bebek senin bebeğin *Amca oldum fazla mutluyum,sizlere teşekkür ediyorum *Tebrikler,yeni doğan bebeğe altın alıp geliyorum