Bebeklere Kışlık Meyve Tarifi İçin Malzemeler 3 kg kırmızı erik3 kg şeftalisiz isterseniz öbür meyveler kulanabilirsiniz3 kg için 1 buçuk su bardağı su Bebeklere Kışlık Meyve Tarifi Yapılışı Tekrardan merhabalar anneler ; Oğlum meyveyi fazla seviyor ve bende yaz meyvelerinden bir kaçını buzluk poşetlerine koyup veriyorum arada yoğurt ile de karıştırıyorum sizlerde denemelisiniz keza yaz meyvelerinden mahrum kalmıyorlar hemde besinler değerini değil etmiyor ( meyveleri lütfen karıştırarak yapmayın ayrı ayrı haşlayıp dondurun ) Ilk Kez istediğiniz meyveyi ufak parçalara ayırarak geniş bir tencerenin içine doğrayınsonradan 3 kg için 1 su bardağından azıcık fazla ortalama 1 buçuk su ekleyip meyveler yumuşayana dek haşladımAmaç burda suyunu süzmemek çünkü haşlanan sebzenin ve meyvenin beslenme değeri suyuna iner çok su koymamanızı nasihat ederimdaha sonra eski yöntem olan elekten süzdüm meyveleri de elekte ezerek derin bir kap da soğumaya bıraktım iyice soğuduğundan belli olduktan sonradan buz poşetlerine koyup buzluğa koydum Kışın şeftali ve erik bulamayacağım için bu sekilde muhafaza ettim Birincil deneyim olduğu için sadece iki meyveden yapmıştım İnşallah birdahaki yaza daha artı çeşit yapıp atacağım buzluğa Çoktan deneyecek olan annelere kolay gelsin diyorum yavrularımıza sağlık durumu olsun dileklerimi iletiyorum ❤❤❤ol sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur